خورشت

طرز تهیه آبگوشت بزباش

مواد لازم برای آبگوشت بزباش

برای 6 نفر :

  • گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان 750 گرم
  • تره و جعفرى و کمى شنبلیله نیم کیلو
  • لوبیاى قرمز یا چشم بلبلى 150 گرم
  • لیمو عمانى 4 تا 5 عدد
  • روغن 3 تا 4 قاشق غذاخورى
  • پیاز متوسط یک عدد متوسط
  • سیب زمینی 6-5 عدد متوسط
  • نمک و فلفل به مقدار کافى
  • زرد چوبه 1 قاشق مرباخورى

روش تهیه آبگوشت بزباش

سبزی ها را خرد می کنیم . گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و همراه با لوبیا ، پیاز خرد شده و 5 تا 6 لیوان آب در قابلمه یا زودپز می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کمی بپزد. بعد هسته هاى لیمو عمانی را درآورده و داخل قابلمه می ریزیم . سپس سبزى های خرد شده را با روغن، کمى سرخ می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم.

 

 

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها