مواد لازم برای خورش عدس اسپایسی
- روغن گیاهی 2 قاشق چایخوری
- پیاز قرمز خرد شده 2 عدد
- زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
- سیر رنده یا ریز خرد شده 3 حبه
- رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- آب سبزیجات 3 فنجان
- عدس قرمز 1 فنجان
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- گشنیر تازه و خرد شده 1/4 فنجان
طرز تهیه خورش عدس اسپایسی
قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن روغن بریزید. پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و حدود 15 دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود. زنجبیل و سیر خرد شده را نیز اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا عطر سیر و زنجبیل بلند شود. رب گوجه و پودر فلفل قرمز را نیز اضافه کنید.
کم کم آب سبزیجات را اضافه کنید و مدام هم بزنید. حرارت را کمی زیاد کنید تا به جوش بیاید. خورش را بچشید و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. عدس ها را با آب سرد بشویید و آبکشی کنید. سپس به خورش اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش عدس به مدت 35 الی 40 دقیقه بپزد.
زمان پخت بسته به نوع عدس می تواند کمی متغیر باشد. زمانیکه عدس ها کاملا پختند و نرم شدند خورش آماده است. خورش عدس را در خورش خوری بریزید، روی آن را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و همراه با برنج نوش جان کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار