0 محصول تومان0
ورود / ثبت نام
ورود / ثبت نام
0 محصول تومان0
منو
خوزستان خبر
خوزستان خبر
  • خانه
  • اخبار خوزستان
  • ورزشی خوزستان
  • هواشناسی
    • اخبار هواشناسی خوزستان فردا و هشدار
    • 7 روزه
      • اهواز
      • خرمشهر
      • آبادان
      • ملاثانی
      • بهبهان
      • دزفول
      • شوش
      • حمیدیه
      • دهدز
      • ماهشهر
      • رامهرمز
      • مسجدسلیمان
      • اندیمشک
      • شوش دانیال
      • شوشتر
      • باغملک
  • بانک مشاغل
  • فروشگاه
  • تبلیغات
  • قیمت
  • رویداد ها
    • تئاتر
    • کنسرت های خوزستان و اهواز
    • مراسم مذهبی
    • مراسمات
  • طراحی وب
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقرارت
خانه غذا خوری و کافه کله پزی و آشکده کله پزی بابا علی اهواز

کله پزی بابا علی اهواز

کسب و کار

کله پزی

شهر

اهواز

منطقه

کورش, کوی ملت

اشتراک گذاری:
  • توضیحات
توضیحات

مکان کسب وکار: کوی ملت (کوروش)

آدرس: اهواز، کوی ملت بین خیابان 10 اقبال و فلکه اقبال

۵ نکته در خصوص یک کله پزی خوب از نظر خوزستان خبر کرد:

۱- طباخی باید مثل آینه برق بزند .همه جا باید تمیز باشد . تمامی دیوارها ، میزها ، لوازم کار ، روشویی داخل طباخی ، لوازم غذاخوری مانند بشقاب ها و لیوان ها، قاشق و چنگال ها ، کاملا تمیز و بدون هر نوع آلودگی باشد. لباس های کار مانند روپوش سفید یا رنگ روشن ، کلاه و پیش بند را فراموش نکنید . لباس های کار باید فاقد هر نوع لکه های چربی و کثیفی باشد .

۲- متفاوت و خلاق .دکوراسیون متفاوتی برای طباخی انتخاب کرده باشند . بیشتر طباخی ها از یک شکل سنتی و تکراری برای دکوراسیون خود استفاده می کنند ، که غالبا شامل یک سکو با کاشی های سفید و دیگ بزرگ کار گذاشته شده در آن است . ممکن است تعداد محدودی میز و صندلی فلزی یا پلاستیک در مغازه باشد یا حتی جایی برای نشستن و صرف غذا توسط مشتری وجود نداشته باشد .

۳- به مشتریان اطلاعات تغذیه ای و بهداشتی داده باشد.

۴- خدمات متفاوت به شما بدهد.. صدور اشتراک و ارسال غذا به درب منزل یا محل کار شما برای سایر مراکز عرضه غذا مثل رستوران ها و فست فود ها یک کار عادی و معمول است اما ارایه خدمات تحویل غذا به سفارش مشتری در محل (دلیوری) برای یک طباخی هنوز یک کار معمول نشده است .

برای ایام خاص در سال مانند ایام ماه مبارک رمضان یا روزهای تعطیل ، برنامه های خاصی را تدارک ببیند تا مشتریان به طور دسته جمعی همراه با خانواده خود یا دوستان خود برای صرف کله و پاچه به طور دسته جمعی به طباخی مراجعه کنند.

۵- مشتریان شما برای صرف کله و پاچه به طباخی شما مراجعه می کنند . آن ها را با ارایه خدماتی بیش از انتظار شما را تشویق کنند. این خدمات اضافی برای شما درآمد های بیشتری را ایجاد خواهد کرد . به طور مثال در کنار عرضه کله و پاچه ، انواع چای با طعم های متفاوت را عرضه کند . تنور کوچکی درست کند و با پخت نان تازه مشتریان بیشتری را برای مراجعه به طباخی ترغیب کند . انواع ترشی ها را در کنار کله و پاچه عرضه کنند . از نوشیدنی هایی که باعث هضم راحت تر و کاهش چربی خون پس از مصرف کله پاچه می شود استفاده کنند مانند شربت آبلیمو ، از لیمو های تازه .

(2 امتیاز)
اشتراک در
وارد شدن
اطلاع از
برای نظر دادن و ستاره دادن یا الصاق عکس وارد شوید
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

 

فعالیت های خوزستان خبر تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
تمامی اخبار توسط نرم افزار جستجوگر خبر گردآوری شده و سایت خوزستان خبر در قبال محتوای اخبارمسئولیتی ندارد و مسئولیت خبر بر عهده منبع خبر است. (ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17)
بستن
  • خانه
  • اخبار خوزستان
  • ورزشی خوزستان
  • هواشناسی
    • اخبار هواشناسی خوزستان فردا و هشدار
    • 7 روزه
      • اهواز
      • خرمشهر
      • آبادان
      • ملاثانی
      • بهبهان
      • دزفول
      • شوش
      • حمیدیه
      • دهدز
      • ماهشهر
      • رامهرمز
      • مسجدسلیمان
      • اندیمشک
      • شوش دانیال
      • شوشتر
      • باغملک
  • بانک مشاغل
  • فروشگاه
  • تبلیغات
  • قیمت
  • رویداد ها
    • تئاتر
    • کنسرت های خوزستان و اهواز
    • مراسم مذهبی
    • مراسمات
  • طراحی وب
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقرارت
سبد خرید
بستن
ورود
بستن

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:30)

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
ورود
استفاده از موبایل
آیا هنوز عضو نیستید؟ اکنون عضو شوید
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل
عضویت
قبلا عضو شدید؟ اکنون وارد شوید
wpDiscuz
اخبار
عضویت
تبلیغات