صاحب کسب و کار: هوائی – سروستانی
شماره تماس: 06133212443
مکان کسب وکار: گلستان
آدرس: اهواز، گلستان، خیابان فروردین روبروی آتشنشانی
۵ نکته در خصوص یک کله پزی خوب از نظر خوزستان خبر کرد:
۱- طباخی باید مثل آینه برق بزند .همه جا باید تمیز باشد . تمامی دیوارها ، میزها ، لوازم کار ، روشویی داخل طباخی ، لوازم غذاخوری مانند بشقاب ها و لیوان ها، قاشق و چنگال ها ، کاملا تمیز و بدون هر نوع آلودگی باشد. لباس های کار مانند روپوش سفید یا رنگ روشن ، کلاه و پیش بند را فراموش نکنید . لباس های کار باید فاقد هر نوع لکه های چربی و کثیفی باشد .
۲- متفاوت و خلاق .دکوراسیون متفاوتی برای طباخی انتخاب کرده باشند . بیشتر طباخی ها از یک شکل سنتی و تکراری برای دکوراسیون خود استفاده می کنند ، که غالبا شامل یک سکو با کاشی های سفید و دیگ بزرگ کار گذاشته شده در آن است . ممکن است تعداد محدودی میز و صندلی فلزی یا پلاستیک در مغازه باشد یا حتی جایی برای نشستن و صرف غذا توسط مشتری وجود نداشته باشد .
۳- به مشتریان اطلاعات تغذیه ای و بهداشتی داده باشد.
۴- خدمات متفاوت به شما بدهد.. صدور اشتراک و ارسال غذا به درب منزل یا محل کار شما برای سایر مراکز عرضه غذا مثل رستوران ها و فست فود ها یک کار عادی و معمول است اما ارایه خدمات تحویل غذا به سفارش مشتری در محل (دلیوری) برای یک طباخی هنوز یک کار معمول نشده است .
برای ایام خاص در سال مانند ایام ماه مبارک رمضان یا روزهای تعطیل ، برنامه های خاصی را تدارک ببیند تا مشتریان به طور دسته جمعی همراه با خانواده خود یا دوستان خود برای صرف کله و پاچه به طور دسته جمعی به طباخی مراجعه کنند.
۵- مشتریان شما برای صرف کله و پاچه به طباخی شما مراجعه می کنند . آن ها را با ارایه خدماتی بیش از انتظار شما را تشویق کنند. این خدمات اضافی برای شما درآمد های بیشتری را ایجاد خواهد کرد . به طور مثال در کنار عرضه کله و پاچه ، انواع چای با طعم های متفاوت را عرضه کند . تنور کوچکی درست کند و با پخت نان تازه مشتریان بیشتری را برای مراجعه به طباخی ترغیب کند . انواع ترشی ها را در کنار کله و پاچه عرضه کنند . از نوشیدنی هایی که باعث هضم راحت تر و کاهش چربی خون پس از مصرف کله پاچه می شود استفاده کنند مانند شربت آبلیمو ، از لیمو های تازه .
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.