نمایشگاه بهاره اهواز | نمایشگاه بین المللی اهواز

بانک اطلاعات

شهر

کسب و کار

,

توضیحات
  • نمایشگاه بهاره اهواز | نمایشگاه بین المللی اهواز
  • محل برگزاری: نمایشگاه بین المللی خوزستان
  • آدرس: اهواز، انتهای کیان پارس،میدان چمران
  • زمان : 09 تا 15 اسفندماه

نمایشگاه بین المللی اهواز روی نقشه

[su_gmap address=”نمایشگاه بین المللی اهواز” zoom=”17″]

ارتباط با نمایشگاه

  • آدرس : اهواز ، کیانپارس میدان شهید چمران
  •  کد پستی  : 6156653113
  • تلفن : 33373575-061
  • نمابر : 33372431-061

آموزش خوزستان خبر :نمایشگاه چیست ؟

اصولاً واژه نمایشگاه FAIR از كلمة لاتینی FERIA با FERIAE مشتق شده است كه معنی جشن یا فستیوال می‌دهد. زیرا در دوران قدیم مردم عادت داشتند كه در طول هفته یا در ایام مشخصی در هر ماه یا هر سال در مكان یا محل خاصی به انگیزة جشن یا مراسم خاصی دور هم جمع شوند و ضمن برپایی جشن و پایكوبی و برگزاری برخی از آداب و رسوم به تجارت نیز بپردازند و كالاهایی را كه قصد فروش آنها را دارند همراه خود بیاورند. امروزه نمایشگاه از شكل ابتدایی آن خارج شده و صرفاً دیگر محلی برای خرید و فروش كالا نیست بلكه برخی از افراد در خلال برپایی یك نمایشگاه بدنبال پیداكردن موقعیت‌های استثنایی یا تحقیقی در مورد مسأله خاصی هستند و چه بسا نوآوری‌ها و ابتكارات و اختراعاتی پس از بازدید یك صنعتگر یا محقق از یك نمایشگاه اتفاق افتاده است. تكامل و توسعه تولید یا دستیابی به منابع جدید عرضة كالا نیز از دستاوردهای تبعی یك نمایشگاه می‌تواند باشد.

نمایشگاه محل تلاقی بازدیدكنندگان و عرضه‌كنندگان كالاها و خدمات و نقطه برخورد عرضه و تقاضاست. در یك نمایشگاه عرضه‌كنندگان كالا، ماشین آلات یا اقلام مورد نظر خود را به معرض نمایش می‌گذارند. نوآوریها، خلاقیت‌ها، ابتكارات خود را عرضه می‌دارند. قیمت كالاهای خود را بیان می‌كنند. ویژگی‌های اساسی و جنبه‌های قابل ذكر متاع یا كالای خود را به منصه ظهور می‌گذارند و بازدیدكنندگان نیز ذوق و سلیقه، تمایلات و امكانات خود را عرضه می دارند. بدین ترتیب این دو گروه، مناسب‌ترین شرایط را برای انجام داد و ستد یا برقراری ارتباط در آینده در برابر خود مهیا می بیننند.

نمایشگاه، هزینه جستجو برای یافتن كالا یا دسترسی به اطلاعات را كاهش می‌دهد. در یك نمایشگاه، مهمترین عاملی كه به پیشرفت می‌انجامد، رقابت است. نقش اطلاعاتی یك نمایشگاه در جوامع امروزین، از نهایت اهمیت برخوردار است. اصولات مبادله اطلاعات، درست به اندازة مبادله كالا و خدمات دارای ارزش و اعتبار است.

مهمترین خصیصه یا ویژگی یك نمایشگاه آن است كه فعالیت‌های اقتصادی را در یك محدودة خاص [از نظر زمان و مكان] متمركز می‌سازد به گونه‌ای كه عرضه‌كنندگان كالا و خدمات یا افرادی كه علاقه‌مند به انتخاب كالا هستند می‌‌توانند از این «تمركز» حداكثر بهره را ببرند. با توجه به نكات پیش گفته می‌توانیم بگوییم كه:
نمایشگاه عبارتست است از یك فضای اقتصادی استثنایی یا یك موقعیت اقتصادی ویژه و خارق‌العاده كه در آن عرضه‌كنندگان و بازدیدكنندگانن می‌توانند با فعالیت‌های سازمان یافته و هماهنگ به مبادله كالاها، خدمات و اطلاعات اقدام كنند.

علل برگزاری نمایشگاه
در دنیای امروز، برگزاری نمایشگاه‌ها یك امر لازم و ضروری به حساب می‌آید كه مهمترین علل آن عبارتند از:
1- تغییرات روزافزودن تكنیك، ظهور كالاهای جدید، متنوع بودن كالاها، عدم آشنایی مصرف‌كننده توام با رقابت شدید و نامطلوب تولید‌كنندگان و… از مهمترین علل لزوم برگزاری نمایشگاه است.
2- قطع رابطه بین خریدار و فروشنده؛ به طوری كه رابطه میان مصرف‌كننده (یا خریدار) و تولید‌كننده از بین رفته است. این مورد نیز عامل مهمی در توسعه نمایشگاه‌ها به حساب می‌آید.
3- افزایش درآمد سرانه كشورها همراه با درآمد ملی آنها، موجب بالارفتن قدرت خرید می‌گردد. از طرفی نیز بالا رفتن قدرت خرید مردم، موجب تغییر در تولید می‌شود. تولیدات هم احتیاج به شناسایی كالا به مصرف كننده دارد. این امر با نشان دادن كالا در نمایشگا‌‌ه‌ها انجام می‌گیرد.

انواع نمایشگاه
نمایشگاه‌ها دارای، انواع مختلفی هستند كه از ابعاد و دیدگاه‌های گوناگون نیز طبقه‌بندی می‌شوند.

1- انواع نمایشگاه‌ها از نظر جغرافیای محل برگزاری
– نمایشگاه داخلی: نمایشگاهی است كه در داخل یك كشور و برای مردم همان كشور برگزار می‌گردد. در این نمایشگاه‌ها، معمولاً تولیدات داخلی به معرض تماشا گذاشته می‌شود. مانند: نمایشگاههایی كه توسط تولیدكنندگان و هنرمندان داخلی برای معرفی كالاها و آثار هنری برگزار می‌گردد.
– نمایشگاه خارجی: نمایشگاهی است كه یك كشور در كشور دیگر برگزار می‌كند. هدف آن نیز شناساندن كالاها و خدمات و پیشرفت‌های یك كشور به مردم سایر كشورها است.
– نمایشگاه‌ جهانی (بین‌المللی): نمایشگاهی است كه با مشاركت چندین كشور در سطح جهانی برگزار می‌گردد. این نمایشگاه‌ها، معمولاً به مناسبت‌های خاص با دعوت از كشورهای داوطلب و… در یكی از شهرهای مهم دنیا تشكیل می‌شود. هدف عمده آن نیز گسترش بازرگانی بین‌المللی است.

2- انواع نمایشگاه‌ها ازنظر مدت زمان برگزاری
– نمایشگاه موقت: این نمایشگاه‌ها برای مدت محدودی برگزار می‌شوند و پس از پایانن مدت تعیین شده، تعطیل می‌گردند. بیشتر نمایشگاه‌ها از این گروه به حساب می‌آیند. مدت تقریبی این نمایشگاه‌ها بین 20 روز تا 6 ماه است.
– نمایشگاه دائمی: این نمایشگاه برای همیشه تشكیل و برگزار می‌شوند. اگر چه، احتمالاً در شكل ظاهری یا در نوع كالاهای آن، ممكن است تغییراتی ایجاد شود.

3- انواع نمایشگاه‌ها از نظر هدف
– نمایشگاه تجارتی (انتفاعی): نمایشگاهی است كه با هدف تبلیغ محصولات تجارتی برگزار می‌شود. مانند تمام نمایشگاه‌هایی كه بازرگانان و تولیدكنندگان در كشورهای دیگر برای تسلط بر بازارهای جهانی برگزار می‌كنند.

-نمایشگاه غیرتجارتی (غیرانتفاعی): نمایشگاهی است كه هدف آن مسائلی غیر از كسب سود و منفعت تجارتی است. بلكه مواردی مانند شناساندن مسائل مذهبی، فرهنگی و سیاسی از جمله هدف‌های آن است. مانندك نمایشگاه‌ها كتاب، فیلم و…

-نمایشگاه تولیدی: این نمایشگاه برای تشویق تولیدكنندگان در جهت ساخت وسایل مورد نیاز یك كشور برگزار می‌شود. مانند: نمایشگاه‌هایی كه وزارت صنایع و معادن برای تامین خودكفایی برگزار می‌كند.

4- انواع نمایشگاه‌ها از نظر تنوع كالا
– نمایشگاه عمومی: نمایشگاهی است كه در آن انواع كالاها به نمایش گذاشته می‌شود. مانند: نمایشگاه‌های تولیدات صنعتی، صنایع دستی، پیشرفت‌های تكنیكی و محصولات كشاورزی.

– نمایشگاه تخصصی: نمایشگاهی است كه اختصاص به نمایش یك نوع یا یك سری از كالاها داشته باشد. مانند: نمایشگاه‌های فرش، نقاشی، انواع منسوجات و…

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نمایشگاه بهاره اهواز | نمایشگاه بین المللی اهواز”