- نمایشگاه بهاره اهواز | نمایشگاه بین المللی اهواز
- محل برگزاری: نمایشگاه بین المللی خوزستان
- آدرس: اهواز، انتهای کیان پارس،میدان چمران
- زمان : ۱۸ تا ۲۴ اسفندماه
نمایشگاه گل و صنایعدستی در اهواز گشایش یافت
معاون بازرگانی و اقتصادی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: نمایشگاه بهاره امسال از۱۸ تا ۲۴ اسفندماه در اهواز و شهرستانهای استان برای عرضه کالاهای مورد نیاز مردم در ایام عید نوروز برگزار خواهد شد.
عبدالرحمان ناصریان دوشنبه در نشست هماهنگی تهیه و توزیع میوه و کالاهای مورد نیاز عید نوروز در سرسرای سازمان صمت استان بیان کرد: نمایشگاه بهاره امسال ( ویژه فروش کالاهای مورد نیاز عید نوروز) با تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصدی در استان برگزار میشود.
وی گفت: تامین کالاهایی همچون پوشاک، کیف و کفش و کالاهای تزیینی در این نمایشگاه در اولویت هستند و کالاهایی همچون گوشت و مرغ و میوه نیز عرضه خواهد شد.
ناصریان ادامه داد: بیشتر از واحدهای تولیدی برای حضور در این نمایشگاه دعوت شده است.
تعیین ۵۵ واحد ثابت و سیار توزیع میوه عید
ناصریان بیان کرد: ۴۵ واحد صنفی ثابت و ۱۰ واحد سیار برای توزیع میوه عید نوروز در اهواز در نظر گرفته شده که از تاریخ ۲۵ اسفندماه دایر خواهند شد.
وی گفت: علاوه بر تعیین این تعداد واحد عرضه میوه ۱۸ بازارچه در اهواز وجود دارد که از این ظرفیت نیز برای توزیع میوه تنظیم بازار مخصوص عید نوروز استفاده خواهیم کرد.
معاون بازرگانی و اقتصادی سازمان صمت استان ادامه داد: تاکنون ۲ سردخانه در اهواز و امیدیه برای ذخیره میوه عید در نظر گرفته شده که بر اساس معرفی نامه ادارات صمت شهرستانها میوه عید در سطح استان توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برای عید امسال تامین میوه به سازمان صمت و بخش خصوصی واگذار شده، افزود: در مجموع تامین سه هزار و ۵۰۰ تن میوه عید برای استان در نظر گرفته شده که تاکنون یکهزار و ۵۰۰ تن از این رقم تامین شده است.
ناصریان ادامه داد: اتحادیهها و اصناف در تعیین پایگاههای توزیع میوه در سطح شهر توجه لازم را داشته باشند که بر اساس جمعیت و وسعت هر منطقه واحد عرضه را مشخص کنند.
درادامه این نشست معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان ادامه داد: باید از واحدهای صنفی که پروانه کسب دارند به عنوان عامل توزیع میوه عید دعوت شود تا برای بازرسی و برخورد با هرگونه تخلف در آینده دچار مشکل نشویم.
بهرام جباری ادامه داد: در واحدهای عرضه میوه سیار نیز اتحادیه افراد معتبر و با هویت را معرفی کند تا شاهد کمترین تخلف در این واحدها باشیم.
وی گفت: بنرهای اعلام قیمت میوه در کنار هر واحد عرضه میوه برای آگاهی مردم باید نصب شود.
نمایشگاه بهاره ویژه عرضه کالاهای مورد نیاز ایام نوروز هر سال برای تعدیل قیمت کالاها در بازار وتسهیل خرید مردم برپا میشود.
نمایشگاه بهاره در اهواز در نمایشگاه دائمی برگزار می شود.
نمایشگاه بین المللی اهواز روی نقشه
ارتباط با نمایشگاه
- آدرس : اهواز ، کیانپارس میدان شهید چمران
- کد پستی : 6156653113
- تلفن : 33373575-061
- نمابر : 33372431-061
آموزش خوزستان خبر :نمایشگاه چیست ؟
نمایشگاه محل تلاقی بازدیدكنندگان و عرضهكنندگان كالاها و خدمات و نقطه برخورد عرضه و تقاضاست. در یك نمایشگاه عرضهكنندگان كالا، ماشین آلات یا اقلام مورد نظر خود را به معرض نمایش میگذارند. نوآوریها، خلاقیتها، ابتكارات خود را عرضه میدارند. قیمت كالاهای خود را بیان میكنند. ویژگیهای اساسی و جنبههای قابل ذكر متاع یا كالای خود را به منصه ظهور میگذارند و بازدیدكنندگان نیز ذوق و سلیقه، تمایلات و امكانات خود را عرضه می دارند. بدین ترتیب این دو گروه، مناسبترین شرایط را برای انجام داد و ستد یا برقراری ارتباط در آینده در برابر خود مهیا می بیننند.
نمایشگاه، هزینه جستجو برای یافتن كالا یا دسترسی به اطلاعات را كاهش میدهد. در یك نمایشگاه، مهمترین عاملی كه به پیشرفت میانجامد، رقابت است. نقش اطلاعاتی یك نمایشگاه در جوامع امروزین، از نهایت اهمیت برخوردار است. اصولات مبادله اطلاعات، درست به اندازة مبادله كالا و خدمات دارای ارزش و اعتبار است.
مهمترین خصیصه یا ویژگی یك نمایشگاه آن است كه فعالیتهای اقتصادی را در یك محدودة خاص [از نظر زمان و مكان] متمركز میسازد به گونهای كه عرضهكنندگان كالا و خدمات یا افرادی كه علاقهمند به انتخاب كالا هستند میتوانند از این «تمركز» حداكثر بهره را ببرند. با توجه به نكات پیش گفته میتوانیم بگوییم كه:
نمایشگاه عبارتست است از یك فضای اقتصادی استثنایی یا یك موقعیت اقتصادی ویژه و خارقالعاده كه در آن عرضهكنندگان و بازدیدكنندگانن میتوانند با فعالیتهای سازمان یافته و هماهنگ به مبادله كالاها، خدمات و اطلاعات اقدام كنند.
علل برگزاری نمایشگاه
در دنیای امروز، برگزاری نمایشگاهها یك امر لازم و ضروری به حساب میآید كه مهمترین علل آن عبارتند از:
1- تغییرات روزافزودن تكنیك، ظهور كالاهای جدید، متنوع بودن كالاها، عدم آشنایی مصرفكننده توام با رقابت شدید و نامطلوب تولیدكنندگان و… از مهمترین علل لزوم برگزاری نمایشگاه است.
2- قطع رابطه بین خریدار و فروشنده؛ به طوری كه رابطه میان مصرفكننده (یا خریدار) و تولیدكننده از بین رفته است. این مورد نیز عامل مهمی در توسعه نمایشگاهها به حساب میآید.
3- افزایش درآمد سرانه كشورها همراه با درآمد ملی آنها، موجب بالارفتن قدرت خرید میگردد. از طرفی نیز بالا رفتن قدرت خرید مردم، موجب تغییر در تولید میشود. تولیدات هم احتیاج به شناسایی كالا به مصرف كننده دارد. این امر با نشان دادن كالا در نمایشگاهها انجام میگیرد.
انواع نمایشگاه
نمایشگاهها دارای، انواع مختلفی هستند كه از ابعاد و دیدگاههای گوناگون نیز طبقهبندی میشوند.
1- انواع نمایشگاهها از نظر جغرافیای محل برگزاری
– نمایشگاه داخلی: نمایشگاهی است كه در داخل یك كشور و برای مردم همان كشور برگزار میگردد. در این نمایشگاهها، معمولاً تولیدات داخلی به معرض تماشا گذاشته میشود. مانند: نمایشگاههایی كه توسط تولیدكنندگان و هنرمندان داخلی برای معرفی كالاها و آثار هنری برگزار میگردد.
– نمایشگاه خارجی: نمایشگاهی است كه یك كشور در كشور دیگر برگزار میكند. هدف آن نیز شناساندن كالاها و خدمات و پیشرفتهای یك كشور به مردم سایر كشورها است.
– نمایشگاه جهانی (بینالمللی): نمایشگاهی است كه با مشاركت چندین كشور در سطح جهانی برگزار میگردد. این نمایشگاهها، معمولاً به مناسبتهای خاص با دعوت از كشورهای داوطلب و… در یكی از شهرهای مهم دنیا تشكیل میشود. هدف عمده آن نیز گسترش بازرگانی بینالمللی است.
2- انواع نمایشگاهها ازنظر مدت زمان برگزاری
– نمایشگاه موقت: این نمایشگاهها برای مدت محدودی برگزار میشوند و پس از پایانن مدت تعیین شده، تعطیل میگردند. بیشتر نمایشگاهها از این گروه به حساب میآیند. مدت تقریبی این نمایشگاهها بین 20 روز تا 6 ماه است.
– نمایشگاه دائمی: این نمایشگاه برای همیشه تشكیل و برگزار میشوند. اگر چه، احتمالاً در شكل ظاهری یا در نوع كالاهای آن، ممكن است تغییراتی ایجاد شود.
3- انواع نمایشگاهها از نظر هدف
– نمایشگاه تجارتی (انتفاعی): نمایشگاهی است كه با هدف تبلیغ محصولات تجارتی برگزار میشود. مانند تمام نمایشگاههایی كه بازرگانان و تولیدكنندگان در كشورهای دیگر برای تسلط بر بازارهای جهانی برگزار میكنند.
-نمایشگاه غیرتجارتی (غیرانتفاعی): نمایشگاهی است كه هدف آن مسائلی غیر از كسب سود و منفعت تجارتی است. بلكه مواردی مانند شناساندن مسائل مذهبی، فرهنگی و سیاسی از جمله هدفهای آن است. مانندك نمایشگاهها كتاب، فیلم و…
-نمایشگاه تولیدی: این نمایشگاه برای تشویق تولیدكنندگان در جهت ساخت وسایل مورد نیاز یك كشور برگزار میشود. مانند: نمایشگاههایی كه وزارت صنایع و معادن برای تامین خودكفایی برگزار میكند.
4- انواع نمایشگاهها از نظر تنوع كالا
– نمایشگاه عمومی: نمایشگاهی است كه در آن انواع كالاها به نمایش گذاشته میشود. مانند: نمایشگاههای تولیدات صنعتی، صنایع دستی، پیشرفتهای تكنیكی و محصولات كشاورزی.
– نمایشگاه تخصصی: نمایشگاهی است كه اختصاص به نمایش یك نوع یا یك سری از كالاها داشته باشد. مانند: نمایشگاههای فرش، نقاشی، انواع منسوجات و…