0 محصول / تومان0
منو
0 محصول / تومان0
خوزستان خبر

نتایج بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
خوزستان خبر

نتایج بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • خانه
  • اخبار خوزستان
  • ورزشی خوزستان
  • هواشناسی
    • اخبار هواشناسی خوزستان فردا و هشدار
    • 7 روزه
      • اهواز
      • خرمشهر
      • آبادان
      • ملاثانی
      • بهبهان
      • دزفول
      • شوش
      • حمیدیه
      • دهدز
      • ماهشهر
      • رامهرمز
      • مسجدسلیمان
      • اندیمشک
      • شوش دانیال
      • شوشتر
      • باغملک
  • بانک مشاغل
  • فروشگاه
  • تبلیغات
  • قیمت
  • رویداد ها
    • تئاتر
    • کنسرت های خوزستان و اهواز
    • مراسم مذهبی
    • مراسمات
  • طراحی وب
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقرارت
خانه مراکز فروش خوردنی و آشامیدنی عسل پادنا اهواز کیان آباد
پادنا

عسل پادنا اهواز کیان آباد

کسب و کار

عسل (فروشنده)

کشور

ایران

استان

خوزستان

شهر

اهواز

منطقه

کیان‌ آباد

برند

پادنا

اشتراک گذاری:
  • توضیحات
توضیحات
  •  عسل پادنا اهواز کیان آباد
  • آدرس :  اهواز، کیان آباد، خیابان اصلی، نبش 18 متری سوم
  • تماس : 06133372462

خوزستان خبر هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.قبل از هر گونه مراجعه حضوری و پرداخت اطمینان حاصل کنید.قبل از هر گونه داد و ستد و معامله و مراجعه حضوری از اطلاعات موجود در این برگه اطمینان حاصل کنید.اطلاعات  موجود در این برگه از فضای مجازی گردآوری شده است.

آموزش خوزستان خبر در خصوص ویژگی یک عصل خوب

۱۲ راه تشخیص عسل طبیعی:

۱. مخاط دهان

عسلی که توسط زنبور عسل تولید شده باشد از هنگامی که در دهان قرار می‌گیرد، توسط مخاط دهان به خوبی جذب می‌شود و پس از مصرف ايجاد انرژي مي كند ولی عسل‌هایی که دست‌ساز هستند مانند آب نبات روی زبان مانده و به خوبی جذب نمی‌شوند.

۲. میزان چسبندگی

عسل خوب چسبندگی فوق‌العاده‌ای دارد. این میزان را به چند روش می‌توان آزمود؛ به عنوان مثال اگر قطره‌ای از عسل طبیعی در لیوان آبی با دمای ۳۱ درجه ریخته شود، حالت چسبندگی خود را حفظ نموده و به سرعت حل نمی‌گردد؛ اگر به سرعت حل شود، آن عسل تقلب است. ولی اگر قطره یا رشته عسل هنگام ریزش از هم بپاشد، عسل تقلبی، یا حاوی مقدار زیادی آب است.

۳. دیدن اشیا

بدون توجه به رنگ عسل طبیعی، نمی‌توان از پشت شیشه آن چیزی را مشاهده نمود ولی عسل تقلبی مانند شیشه رنگی عمل می‌کند و به راحتی می‌توان اشیا را از پشت آن دید.

حتما بخوانید  ۸ ویژگی عسل طبیعی و اصل

۴. گلوکز تجاری

عسل‌های تقلبی که با گلوکز تجاری تولید می‌شوند، هیچ‌گاه شکرک نزده و پیوسته شفاف باقی می‌مانند ولی پس از مدتی مانند نبات رنگی به صورت یکپارچه سفت شده و حتی با چاقو هم نمی‌توان آن‌ها را از ظرف خارج نمود!

۵. عطر و بوی طبیعی

اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش بو و رایحه مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید.

۶. شکرک‌زدن

عسل شکرک زده خوبه یا نه؟ این سوالی است که برای بسیاری از مردم پیش می‌آید؛ اما بر‌خلاف باور رایج عموم مردم، شکرک زدن عسل نشانه بد بودن آن نیست؛ برخی از عسل‌ها، در سرما، شکرک می‌زنند و رنگ آنها کمی مات می‌شود.

چنین امری بدین علت است که عسل یک محلول قندی بیش از حد اشباع است: بدین معنی که دارای قند بیشتری است نسبت به آنچه محلول می تواند داشته باشد.

در واقع شکرک زدن عسل، پدیده طبیعی تبلور و بلوری شدن یا کریستالیزاسیون عسل است، دکتر شهرستانی استاد دانشگاه و مؤلف کتاب «زنبور عسل و پرورش آن» می‌نویسد: شکرک زدن عسل نه‌تنها دلیل بر بدی و تقلبی بودنش نیست بلکه به‌عکس، معرف آن است که عسل کاملاً سالم بوده و به هیچ وجه بـا شکر مخلوط نشـده اسـت.

مقدار دمای مناسب برای شکرک زدن مایع حدود ۱۴ درجه سانتی گراد می باشد؛ اما وجود ذرات جامد آن موجب تسریع عمل شکرک می گردد. معمولا پس از تکان دادن بلورهای نامتقارن و بزرگتر تشکیل می شوند. هنگام شکرک زدن، مولکول آب آزاد شده و در نتیجه بر مقدار آب درونی مایع افزوده و نیز خطر تخمیر بیشتر می شود، بنابراین نگهداری عسلی که قدری بلوری شده باشد نیاز به تنزل حرارت بیشتری دارد.

۷. مزه کردن

عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند. برخلاف اعتقاد اکثر مردم، طعم عسل طبیعی خیلی زود در عرض چند دقیقه از بین می‌رود.

لذا افراد می توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق درجه خلوص عسل را تشخیص دهند. باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل.

توجه: برای تازه کارها رنگ، بو، مزه و غلظت نمی تواند ملاک خوبی برای شناخت عسل طبیعی از غیر‌ طبیعی باشد.

۸. تست با نان

  • عسل طبیعی: هنگامی که روی یک تکه نان مقداری عسل بمالید، نان در همان حالت خود باقی خواهد ماند.
  • عسل تقلبی: به دلیل افزودنی‌های مرطوب، اگر روی نان قرار گیرد، نان خیس خواهد شد.

۹. تست جذب روی کاغذ

  • عسل طبیعی: چند قطره عسل طبیعی روی کاغذی با قدرت جذب کنندگی بالا، جذب نخواهد شد.
  • عسل تقلبی: به سرعت مانند آب، جذب کاغذ با قدرت جذب کنندگی بالا خواهد شد.

۱۰- بررسی قیمت

قیمت آن را بررسی کنید. اگر ارزان‌تر باشد، احتمالا حاوی ناخالصی است.

۱۱- شیشه عسل را برگردانید

شیشه‌های عسل را برگردانید. عسل خالص در مدت زمان بیشتری جریان پیوسته دارد و عسل ناخالص، خیلی زود شروع به چکه کردن می‌کند.

۱۲- پیوستگی ریزش عسل

در خانه هم می‌توانید با دو میله، این آزمایش را انجام دهید. میله‌ها را داخل و خارج عسل ها کنید. عسلی که به صورت پیوسته به پایین سرازیر می‌شود، خالص و عسلی که این روند را ناپیوسته طی می‌کند، حاوی افزودنی شیرین‌کننده است.

۱۳- چسبندگی

عسل تازه استخراج شده مایعی چسبناک است که تماما به مواد موجود در آن به ویژه میزان آب موجود در آن مرتبط می باشد. چسبناکی یک عامل مهم در فرآیند تولید آن است.

  • عسل طبیعی: اگر آن را بین انگشتان خود قرار دهید، خواهید دید حالت چسبندگی ندارد.
  • عسل تقلبی: به دلیل بالا بودن درصد شیرین کننده‌ها و افزودنی‌ها، نسبتاً چسبناک است.

نتیجه

در پایان لازم به ذکر است که تمام این ترفندها تقریبی هستند؛ با توجه به اینکه عسل ها خیلی متنوع هستند و هر کدام طعم، بو، رنگ و حتی غلظت خودشان را دارند، واکنششان به این روش‌ها که نوشته شده یکسان نیست و صد البته که عسل‌های تقلبی هم که روز به روز بهتر می‌توانند از پس این موارد بر بیایند؛ پس تنها گزینه مطمئن و قابل اتکای موجود، آزمایش عسل به وسیله آزمایشگاه مجهز می‌باشد.

(1 امتیاز)
اشتراک در
وارد شدن
اطلاع از
guest

guest

بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

 

فعالیت های خوزستان خبر تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
تمامی اخبار توسط نرم افزار جستجوگر خبر گردآوری شده و سایت خوزستان خبر در قبال محتوای اخبارمسئولیتی ندارد و مسئولیت خبر بر عهده منبع خبر است. (ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17)
بستن
  • خانه
  • اخبار خوزستان
  • ورزشی خوزستان
  • هواشناسی
    • اخبار هواشناسی خوزستان فردا و هشدار
    • 7 روزه
      • اهواز
      • خرمشهر
      • آبادان
      • ملاثانی
      • بهبهان
      • دزفول
      • شوش
      • حمیدیه
      • دهدز
      • ماهشهر
      • رامهرمز
      • مسجدسلیمان
      • اندیمشک
      • شوش دانیال
      • شوشتر
      • باغملک
  • بانک مشاغل
  • فروشگاه
  • تبلیغات
  • قیمت
  • رویداد ها
    • تئاتر
    • کنسرت های خوزستان و اهواز
    • مراسم مذهبی
    • مراسمات
  • طراحی وب
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقرارت
سبد خرید
بستن
wpDiscuz
اخبار
عضویت
تبلیغات