- رستوران آلتون گرگان
- آدرس :ایران – استان گلستان – کیلومتر ۱ بزرگراه گرگان-مشهد
- تماس : ۰۱۷۳۲۱۷۱۰۰۰
خوزستان خبر هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما با این آگهی ندارد.با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.قبل از هر گونه مراجعه حضوری و پرداخت اطمینان حاصل کنید.
رستوران آلتون گرگان روی نقشه
[su_gmap address=”رستوران آلتون گرگان” zoom=”13″ title=”رستوران آلتون گرگان” class=”رستوران آلتون گرگان”]
بخش آموزشی خوزستان خبر :
ویژگی یک فست فود خوب چیست؟آیا این فست فود این ویژگی ها را داشته است ؟
توجه به اصول بهداشتی
رعایت اصول بهداشتی در کارکنان یک فست فود باید آنقدر مشهود باشد که مشتریان با یک بار آمدن به آنجا از این موضوع مطلع شوند. داشتن کلاه و دستکش و البته لباس های یکدست، تمیز و با رنگ روشن و پاک کردن سریع میز غذایی که پیش از این مشتری دیگری از آن استفاده کرده است، نکته های اولیه ای هستند که باید به آنها دقت کرد.
آشپزخانه قابل رویت
فست فود هایی که آشپزخانه و بخش سرو غذایشان قابل مشاهده هستند و مشتری می تواند تمام کارهایی که برای تهیه غذا اجرا می شود ببیند، برای انتخاب مناسب تر هستند زیرا در این صورت کارکنان فست فود باید به نکته های بهداشتی و اصول حرفه ای آشپزی و سرو، بیش از پیش توجه کنند.
کارکنان مودب و پاسخگو
مناسب بودن سر و وضع کارکنان و پاسخگو بودن آنها در برابر مشتری از ویژگی های یک فست فود خوب است. آنها باید با کمال ادب و احترام به درخواست های مشتری پاسخ دهند و به شکایت های احتمالی آنها رسیدگی کنند. رعایت این نکته ها، ابتدایی ترین موارد در امر مشتری مداری در فست فود هاست.
تهیه سرو هایی به اندازه
یک فست فود خوب در مصرف مواد غذایی زیاده روی نمی کند و این ویژگی خود را به عنوان یک صفت ویژه به مشتری می شناساند. تمام پرس های سروشده در فست فود باید به اندازه یک فرد عادی باشد و با بهترین تزیینات در اختیار مشتری قرار گیرد به طوری که هم سیر شود و هم احساس پری نکند.
داشتن سیستم تهویه مناسب
سیستم تهویه یک فست فود بسیار مهم است زیرا در غیر این صورت بوی انواع غذاها در سالن غذاخوری پخش می شود و باعث ناراحتی مشتری خواهد شد.
داشتن فضای مناسب
محیط یک فست فود نباید آنقدر کوچک باشد که میز ها بیش از اندازه به هم نزدیک قرار بگیرند زیرا در این صورت مشتریان احساس ناامنی می کنند و نمی توانند با آرامش و راحتی غذایشان را میل کنند.
حضور مسئول فست فود در کنار مشتریان
حضور مسوول فست فود در جایی که مشتریان به صرف غذا می پردازند و پرس وجو از آنها درباره اینکه کیفیت و کمیت غذا موردپسندشان است یا نه، نشانه آن است که فست فود به مشتریانش اهمیت می دهد و همواره در پی بهتر شدن است. وجود فرم های نظرخواهی نیز می تواند نشانه ای از همین اهمیت قائل شدن برای مشتری باشد.
داشتن میزهای شیشه ای
از آنجا که سطوح پلاستیکی آلودگی ها را به خود جذب می کنند، در یک فست فود مناسب باید میزهای شیشه ای وجود داشته باشد تا به راحتی تمیز شوند. به علاوه، از پارچ نباید برای سرو نوشیدنی ها استفاده کرد بلکه آنها باید وکیوم شده باشند و با همان بطری و نی سرو شوند زیرا استفاده از لیوان و پارچ احتمال انتقال آلودگی را بالا می برد.
رعایت تناسب در میان غذاها
بیشتر غذاهای موجود در منوی فست فود ها، غذاهای سرخ شده، چیپسی یا بسیار چرب هستند. در حالی که در یک فست فود خوب هنگام تهیه منو باید تناسبی میان غذاهای گریل، سرخ شده، کبابی یا پخته در نظر گرفته شده باشد. این کار نشان می دهد فست فود به سلامت مشتریانش توجه دارد. در ضمن، اگر غذای جدیدی در منوی غذایی قرار داده شده است که به نظر می رسد مشتری آن را نمی شناسد، بهتر است یا مواد اولیه آن جلوی نامش ذکر شوند یا سفارش گیرنده فست فود با داشتن اطلاعات کافی، این غذا را به مشتری معرفی کند.
داشتن نور کافی و شلوغ نبودن
داشتن نور کافی و شلوغ نبودن فست فود از دیگر ویژگی های یک فست فود خوب است که مسوولان آن باید به این نکته ها دقت داشته باشند.
سرو غذاهای سالم و مغذی
در منوی غذای یک فست فود دوستدار سلامت، غذاهایی خوشمزه و سالم به چشم می خورد مثلا با در هم آمیختن مواد غذایی با کیفیت و مغذی، غذاهایی تهیه می کنند که مشتری تا به حال آنها را امتحان نکرده باشد اما با مصرف آنها مشتری همیشگی فست فود شود. برای این منظور داشتن یک آشپز خلاق و با تجربه و آگاه از ظرایف تغذیه ای بسیار مهم است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.