بیوگرافی

بیوگرافی علیرضا خمسه

بیوگرافی علیرضا خمسه (Biography of Alireza Khamseh) را در وب سایت خوزستان خبر در بخش بیوگرافی می توانید دنبال کنید.با ما باشید.در صورت مشاهده اشتباه یا قدیمی بودن اطلاعات بیوگرافی ختما در بخش نظرات اعلام کنید.

زندگینامه علیرضا خمسه

 علیرضا خمسه (زادهٔ ۹ بهمن ۱۳۳۱) بازیگر تئاتر، سینما، تلویزیون ایرانی و فارغ التحصیل رشته روانشناسی از دانشگاه شهید بهشتی است. او همچنین برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۷ برای بازی در فیلم بیست است.

بیوگرافی علیرضا خمسه
علیرضا خمسه در ۹ بهمن ماه سال ۱۳۳۱ در تهران به دنیا آمد. علیرضا خمسه از هنرجویان مدرسه هنر و ادبيات صدا و سيما بود. خمسه در سال ۱۳۵۷ به فرانسه رفت و یک سال و نیم در مدرسه ون سن، آتلیه اگوستوبوال و آتلیه سیته یونیور سیته پاریس، دوره‌های مربوط به پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری را فرا گرفت .

علیرضا خمسه در سال ۱۳۵۹ به ایران بازگشت و در سال ۱۳۶۰ برای اولین بار مقابل دوربین سینما رفت و در فیلم « مرگ یزدگرد » بازی کرد. نوع خطوط چهره خمسه و تسلط او بر حرکات صورت ( میمیک ) و نرمی ای که در حرکات بدن او وجود دارد، از همان ابتدای ورود او به حیطه بازیگری، توجه کارگردان‌های کمدی ساز را به خود جلب کرد و بعد از فیلم جدی « مرگ یزدگرد » برنامه سازان تلویزیون سراغ او رفتند و در برنامه‌هایی مانند « نوروزنامه » ، « هوشی و موشی » ، « بورزید و بخندید » ، « حواستو جمع کن » و « نگاه سوم » با اجرای قطعات نمایشی طنز در بین مخاطبان تلویزیون جایگاه ویژه‌ای پیدا کرد .

در سال ۱۳۶۷، علیرضا خمسه در فیلم پرفروش « روز باشکوه » ساخته کیانوش عیاری در کنار « علی نصیریان » « ایرج طهماسب » و « گوهر خیراندیش » بازی کرد . هر چند این فیلم از سوی تماشاگران با اقبال خوبی روبه رو شد اما بازی در مجموعه تلویزیونی « هوشیار و بیدار » که سال ۱۳۶۷ از تلویزیون پخش شد، خمسه را بین مخاطبان عام و خاص کوچک و بزرگ به شهرت خاصی رساند و او را محبوب همه کرد . درهمان سال که کیومرث پوراحمد فیلم خوب « لنگرگاه » را ساخت، خمسه در نقشی کاملا متفاوت در آن ظاهر شد . او در این فیلم، نقش « حمزه » را بازی می‌کرد که در یک مسافرخانه در شهربندرعباس کار می‌کرد و پناهگاه دونوجوانی شده بود که از تهران گریخته و به بندرعباس رفته بودند . نوع بازی و بیان لهجه خمسه، او را به یکی از دوست داشتنی‌ترین شخصیت‌های فیلم تبدیل کرد .

در سال ۱۳۶۹ با بازی در فیلم « آپارتمان شماره ۱۳ » به کارگردانی یدالله صمدی در کنار زنده یاد « جمشید اسماعیل خانی » صفحه جدیدی در بازی کمدی علیرضا خمسه گشوده شد . در این فیلم، خمسه صاحب آپارتمانی در تهران بود که برای فروش آن از کرمان به تهران آمد . او با بیان خوب لهجه کرمانی و بازی روان خود توانست جایزه بهترین بازی ار از جشنواره پیونگ یانگ کره شمالی در سال ۱۹۹۲ از آن خود کند . این فیلم جشنواره نامزد ۷ سیمرغ بود و برنده ۲ سیمرغ نیز شد .

در سال ۱۳۷۲ ابوالحسن داوودی فیلم متفاوت و کمدی « من زمین را دوست دارم » را ساخت . در این فیلم، علیرضا خمسه نقش مردی فضایی را با گریمی کاملا متفاوت بازی کرد . بازی خوب خمسه و تروکاژهای تصویری این فیلم « من زمین را دوست دارم » را با اقبال خوبی از سوی تماشاگران روبرو کرد. در همین سال حسن هدایت فیلم « چشم شیطان » را با ژانری حادثه‌ای و کاملا متفاوت از دیگری کارهای خمسه مقابل دوربین برد و نقش اول آن را به خمسه داد . در این فیلم، بازی پرتنش و فعال او را کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول مرد در سال ۱۳۷۲ و دوازدهمین فیلم فجر کرد . « چشم شیطان » از این دوره جشنواره نامزد دریافت ۵ سیمرغ و برنده ۳ سیمرغ شد .

در همان سال، خمسه مجموعه بشین، پاشو، بخند را برای گروه کودک و نوجوان شبکه اول ساخت . در این مجموعه، مورد استقبال خانواده‌ها و کودکان قرار گرفت . سالهای بعد، خمسه بدون حضور در سینما، در مجموعه تلویزیونی « میگی نه نگاه کن » بازی کرد و در بخشهای مختلف، توانایی‌های خود را به نمایش گذاشت . در سال ۱۳۸۷ خمسه در فیلم بیست به ایفای نقش پرداخت و به خاطر بازی در این فیلم موفق به دریافت جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر شد.

  علیرضا خمسه بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی است

  گفتگو با علیرضا خمسه

اولین بار چه زمانی متوجه شدید به بازیگری  علاقه دارید؟

علیرضا خمسه: 13 عدد شانس من است. اولین‌بار هم در 13سالگی متوجه شدم به بازیگری علاقه دارم. یكسری كارها وجود دارد كه وقتی انجام می‌دهی متوجه می‌شوی دغدغه ذهنی‌ات از بین رفته است. برای من هم بعد از بازی در اولین كارم این اتفاق افتاد. اگر بخواهم اصطلاح كوچه‌بازاری آن را بگویم، می‌گویم «كرم‌كشی»، در واقع با بازیگری كرم‌های ذهنی‌ام از بین رفت و این علاقه تا 13 سال بعد كه اولین بازی‌ام در فیلم «مرگ یزدگرد» بهرام بیضایی بود ادامه داشت. واقعیت این است كه هر 13 سال در زندگی من برابر با رسیدن به یك قله شهرت است. بعد از بازی در اولین كارم دقیقا 13 سال بعد بود كه موفق به دریافت اولین جایزه بین‌المللی تیونیانك از كره‌شمالی به دلیل بازی در فیلم «آپارتمان شماره 13» شدم و درست 13 سال بعد در 52 سالگی برای بازی در فیلم «بیست» اولین جایزه فجر را دریافت كردم.

اولین بار وقتی خودتان را روی پرده سینما دیدید چه حسی داشتید؟
علیرضا خمسه: اولین احساس هر كسی از تماشای تصویر خودش انزجار است. هر آدمی وقتی خودش را روی پرده سینما می‌بیند، مطمئنا از تصویرش بدش می‌آید؛ به این دلیل كه آن تصور ذهنی كه از خودمان داریم با واقعیتی كه هست یكی نیست اما به مرور با این فیزیك و هیكل، هیبت و صدا آشنا می‌شوی و می‌توانی خودت را از پشت سر تماشا كنی و با حالت‌های خوابیده، خزیده و نخزیده و پاشده و نپاشده‌ات ارتباط برقرار كنی. (می‌خندد) بنابراین طبیعی است که اولین واكنش خودم از تماشای بازی‌ام واكنش مثبتی نبود اما وقتی برای اولین‌بار روبه‌روی دوربین قرار گرفتم اضطراب و دلهره نداشتم؛ در واقع اضطراب‌ها را گذاشتم برای رودررویی با حضرت عزرائیل!

اولین دستمزدی كه دریافت كردید چقدر بود و با آن چه كردید؟
علیرضا خمسه: یادم می‌آید در سال 1360 برای بازی در فیلم «مرگ یزدگرد» كه اولین فیلم سینمایی‌ام بود 9 هزار تومان دستمزد گرفتم. دقیقا نمی‌دانم با این پول چه كردم؛ فقط می‌دانم خانه و ویلا نخریدم.

فكر می‌كنید تا چند سالگی بازیگری را ادامه دهید؟
كار ما بازنشستگی ندارد اما از كارافتادگی دارد.  من هم تا وقتی كه بتوانم بازیگری را ادامه می‌دهم.

از بعد انسانی به نظر خودتان چطور آدمی هستید؟
علیرضا خمسه: من خودم را با عینك می‌بینم، بدون عینك تار می‌بینم.(می‌خندد) خودم نمی‌توانم از خصوصیات خودم بگویم. ترجیحم این است كه مورد داوری قرار بگیرم. به نظرم این سؤالات را باید از یك زندانی پرسید، اگر دقت كنید همه زندانی‌ها می‌گویند من آدم خوبی بودم، مسئولان من را درك نكردند، من را به زندان انداختند. ما همه سعی می‌كنیم آدم‌های خوبی باشیم اما از بین ما جنایتكار و قاتل و كلاهبردار هم درمی‌آید.

شما چقدر درباره آدم‌ها قضاوت می‌كنید، با توجه به اینكه خودتان بازیگر هستید و خواه‌ناخواه مورد قضاوت قرار می‌گیرید؟
من می‌گویم همه آدم‌ها خوب هستند مگر خلاف آن ثابت شود.

حسادت خصیصه‌ای است كه هر كسی ممكن است در وجودش داشته باشد. شما هیچ وقت به بازیگر یا كمدین خاصی حسادت كرده‌اید؟
نه هرگز حسود نبودم.

با توجه به اینكه هرچه می‌گذرد آدم‌ها پیچیده‌تر می‌شوند، خود شما هیچ وقت متوجه این پیچیدگی شده‌اید؟
من تقریبا همیشه در خودم پیچیده شده‌ام. آنقدر در خودم پیچیده‌ام كه خودم را گم كرده‌ام. گاهی پیش می‌آید كه حتی نمی‌دانم قاشق غذاخوری را كجا گذاشته‌ام.

مهم‌ترین خصیصه‌ای كه در جامعه رنج‌تان می‌دهد؟
وقتی مثانه‌ات پر باشد و توالت عمومی پیدا نمی‌كنی. (می‌خندد)

آخرین دروغی كه تا به حال گفته‌اید؟
علیرضا خمسه: در روز خواستگاری‌ام. خانواده همسرم هرچه از خصوصیات منفی می‌پرسیدند تكذیب می‌كردم. پدر عروس به من گفتند اینطور كه شما از خودتان تعریف می‌كنید به نظر خیلی معصوم می‌آیید. یعنی شما هیچ اشكالی ندارید؟! گفتم چرا من یك مشكل بزرگ دارم آن هم دروغگویی من است (می‌خندد).

بزرگ‌ترین دروغ زندگی‌تان؟
اینكه به دروغ می‌گویم من آدم خوبی هستم.

اولین دروغ عمرتان؟
موقعی كه به دنیا آمدم به جای اینكه گریه كنم، خندیدم.

به صورت عمومی بدجنسی هم دارید؟
بله. در مواجهه با مادرزن بدجنسی‌های خودم را دارم.

یعنی در دوران جوانی هم به شخص خاصی حسادت نكرده‌اید؟
من هیچ وقت جوان نبودم. من همیشه كودك بوده‌ام و هستم.

علیرضا خمسه از هنرجویان مدرسه هنر و ادبيات صدا و سيما بود

بهترین كسی كه در بین اطرافیان خود می‌شناسید؟
حضرت آدم!

شما اصالتا كجایی هستید؟
تهرانی.

فكر می‌كنید خصوصیات تهرانی‌ها چیست؟
بگویم نمی‌توانید چاپ کنید (می‌خندد).

شما در دوران شروع كارتان تبدیل شده بودید به یك ستاره. ستاره شدن با خود چه چیز به همراه دارد؟
علیرضا خمسه: من فكر می‌كنم لفظ ستاره حداقل در مورد خودم اشتباه است. البته در مورد دیگران هم همین‌طور. چون ما بازیگرانی هستیم كه به ما نقشی محول می‌شود كه بعضی از ما توانایی ایفای این نقش‌ها را به نحو مطلوب داریم و بعضی‌ها نه، بنابراین ما بازیگران خیلی خوب، بازیگران متوسط و همین‌طور بازیگران عالی داریم. بازیگران همه درصدد ایجاد باور هستند و طبیعی بازی كردن نقش‌ها، در نتیجه هر بازیگری كه موفق می‌شود و موقعیت شهرت پیدا می‌كند دچار كذب غرور می‌شود و این یك اصل است و امر كلی‌ای نیست اما در مورد شخصیت افراد فرق می‌كند. در مشاغل دیگر هم این اتفاق وجود دارد. پزشكانی هستند كه كارشان رونق دارد و به مرور ممكن است متكبر شوند. پزشكانی هم هستند كه هرقدر معروف‌تر می‌شوند، مردانه‌تر رفتار می‌كنند. هركس كه قرار است معروف شود، متكبر و خودخواه شود، حتما صفت ستاره برای او زیاد است.

در بین ستاره‌های جوان‌تر كسی را دیده‌اید كه دچار عارضه خودشیفتگی و غرور ستاره بودن شده باشد؟
علیرضا خمسه: ما حرفه‌مان بازیگری است و چون یكدیگر را دوست داریم متوجه این عارضه نمی‌شویم. این موضوع را شما خبرنگارها و مردم عادی بیشتر متوجه می‌شوید. چون ما در مواجهه با هم ارتباط‌های صمیمانه‌ای داریم كه عاری از غرور، تكبر و خودپسندی است. به هر حال بین بچه‌های تئاتر و سینما یك رفاقتی وجود دارد كه اجازه نمی‌دهد این خصوصیات خودش را بروز دهد.

آن دورانی كه با اكبر عبدی شانه به شانه هم بازی می‌كردید، هیچ وقت بین‌تان رقابت پیش نیامد؟
علیرضا خمسه: اتفاقا اكبر عبدی از رفیق‌های خوب من است. سال‌ها با هم كار كردیم و این اتفاق خیلی خوب است كه 2 بازیگر سعی كنند كارشان بهتر شود اما اسم این موضوع را رقابت نمی‌گذارم بلكه می‌گویم همدلی و همكاری برای بهتر شدن كار است.

به نظر شما فضای جامعه ما را به سمت خوب بودن سوق می‌دهد یا بد بودن؟
فضای جامعه ما مثل آسمان كشور ماست، گاهی آفتابی است و گاهی ابری.

اگر می‌توانستید یكی از خصوصیات‌تان را پاك كنید كدام را پاك می‌كردید؟
علاقه مفرط به مادرزنم را (می‌خندد)

بعد از بازیگر شدن روند زندگی‌‌تان چه تغییری كرد؟
علیرضا خمسه: اینكه زیر ذره‌بین مردم بوده و همیشه مورد قضاوت باشی سخت است. شهرت باعث می‌شود برای مردم  تماشایی باشی و همین مسئله باعث می‌شود تو نتوانی راحت رفتار كنی.

علیرضا خمسه در فرانسه دوره‌های مربوط به پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری را فرا گرفت

آثار علیرضا خمسه

فیلم های سینمایی علیرضا خمسه

سالنامکارگردان
۱۳۹۲نیکان و بچه غول
۱۳۹۱از تهران تا بهشت
۱۳۹۱عملیات مهد کودک
۱۳۹۰سلام بر فرشتگان
۱۳۸۹نخودی
۱۳۸۹فرش قرمزمحسن میردامادی
۱۳۸۹شکلات داغحامد کلاهداری
۱۳۸۹عروسکابراهیم وحیدزاده
۱۳۸۹خواب‌های دنباله‌دارپوران درخشنده
۱۳۸۹دختر شاه پریون
۱۳۸۹قبرستان غیرانتفاعی
۱۳۸۷بیستعبدالرضا کاهانی
۱۳۸۷میزاک
۱۳۸۵قاعده بازیاحمدرضا معتمدی
۱۳۷۹یکی بود یکی نبود
(با حضور افتخاری)
ایرج طهماسب
۱۳۷۶کلید ازدواج
۱۳۷۵مینا و غنچه
۱۳۷۴پاک‌باخته
۱۳۷۴ماه پیشونی
۱۳۷۳بوی خوش زندگیابوالحسن داوودی
۱۳۷۳مهریه بی‌بیاصغر هاشمی
۱۳۷۲چشم شیطانحسن هدایت
۱۳۷۲من زمین را دوست دارمابوالحسن داوودی
۱۳۷۱چهارشنبه عزیز
۱۳۷۱مأموریت آقای شادیمحمدرضا زهتابی
۱۳۷۱دلاوران کوچه دلگشاحسن هدایت
۱۳۷۰جیب‌برها به بهشت نمی‌روندابوالحسن داوودی
۱۳۷۰دو نفر و نصفییدالله صمدی
۱۳۶۹آپارتمان شماره ۱۳یدالله صمدی
۱۳۶۸شکار خاموشکیومرث پوراحمد
۱۳۶۸زیر بام‌های شهراصغر هاشمی
۱۳۶۷لنگرگاه
۱۳۶۷روز باشکوهکیانوش عیاری
۱۳۶۶شاید وقتی دیگر
۱۳۶۱مرگ یزدگردبهرام بیضایی

علیرضا خمسه در سال ۱۳۶۰ برای اولین بار مقابل دوربین سینما رفت

 

 فیلم های تلویزیونی علیرضا خمسه

سالنامسمتکارگردانتوضیحات
۱۳۹۴–۱۳۹۵بیمار استانداردبازیگرسعید آقاخانیشبکه ۱ / در نقش نصرت
۱۳۹۴خندوانهاستندآپ کمدینرامبد جوانشبکه نسیم
۱۳۹۴حالت خاصبازیگرافشین اربابیشبکه نسیم / بازیگر مهمان
۱۳۹۴پایتخت ۴بازیگرسیروس مقدمشبکه ۱
۱۳۹۴میکائیلبازیگرسیروس مقدمشبکه ۱ در نقش آقا خان
۱۳۹۴مسابقه ثانیه‌هامجریسهیل سلیمانیشبکه ۲
۱۳۹۱–۱۳۹۳جلال‌الدینبازیگرشهرام اسدیپخش از دی ۱۳۹۳ از شبکه ۱
۱۳۹۲–۱۳۹۳پایتخت ۳بازیگرسیروس مقدمپخش در نوروز ۱۳۹۳
۱۳۹۲–۱۳۹۳تله‌فیلم «به من نگو قراضه»بازیگرمحسن یوسفیشبکه ۱
۱۳۹۲سرزمین کهنبازیگرکمال تبریزیشبکه ۳
۱۳۹۲تله‌فیلم «ورود زنده‌ها ممنوع»بازیگرجواد مزدآبادیسینما و شبکه خانگی
۱۳۹۱–۱۳۹۲پایتخت ۲بازیگرسیروس مقدمدر نقش «پنجعلی معمولی» (پدر نقی)؛
در نوروز ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۹۱تله‌فیلم «داستان عوضی»بازیگرفریدون جیرانینوروز ۱۳۹۲ از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۹۱تهران پلاک یکبازیگرمهدی مظلومیدر نقش «کرم» (سرایدار/ مدیر ساختمان)
۱۳۹۱تله‌فیلم «رباعی»بازیگرمحسن دامادیدر نقش «کمال طراوت» / شبکه ۱
۱۳۹۰تله‌فیلم «گنج پنهان»بازیگربابک محمدیمحصول صدا و سیمای مرکز کیش[۲]
۱۳۹۰مهمانان ویژهبازیگرسیدجواد رضویانپخش در خرداد ۱۳۹۱ از شبکه تهران
۱۳۸۹–۱۳۹۰پایتختبازیگرسیروس مقدمدر نقش «پنجعلی معمولی» (پدر نقی)؛
در نوروز ۱۳۹۰ از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۸۹چاووش بهاربازیگرافشین اربابیشبکه آموزش
۱۳۸۹دارا و نداربازیگرمسعود ده‌نمکیشبکه تهران
۱۳۸۹تله‌فیلم «تنها حامی»بازیگربیژن شیرمرزشبکه نمایش خانگی
۱۳۸۹تله‌فیلم «دزدان غیر دریایی»بازیگربیژن شیرمرزشبکه ۳ و شبکه نمایش خانگی
۱۳۸۹تله‌فیلم «بلور باران»بازیگرشاهد احمدلوشبکه ۳
۱۳۸۸تله‌فیلم «ما خونه نیستیم»بازیگرشاهد احمدلوپخش در نوروز ۱۳۸۹
۱۳۸۸کلاه‌قرمزی ۸۸بازیگر مهمانایرج طهماسبشبکه ۲
۱۳۸۸تله‌فیلم «فرزند افیون»مجید جوانمردشبکه ۳
۱۳۸۸تله‌فیلم «روز هشتم»بازیگرمهدی کرم‌پورشبکه ۱
۱۳۸۸تله‌فیلم «بلور باران»بازیگرشاهد احمدلوسیما فیلم
۱۳۸۸تله‌فیلم «جا مانده»بازیگربهروز شعیبیسیما فیلم
۱۳۸۷–۱۳۸۸همهٔ بچه‌های منبازیگرمرضیه برومندکارگردان تلویزیونی: «مسعود فروتن»
۱۳۸۷–۱۳۸۸شب هزار و یکمبازیگرعلی بهادرشبکه ۱
۱۳۸۶برنامه زنده «سالاد فصل»مجری؟پخش از شبکه جهانی جام‌جم
۱۳۸۶مرد هزارچهرهبازیگرمهران مدیریدر نوروز ۱۳۸۷ از شبکه ۳ پخش شد.
۱۳۸۵–۱۳۸۶تله‌فیلم «با هم در خانه»بازیگربهمن زرین‌پورشبکه ۲
۱۳۸۴یک مشت پر عقاببازیگراصغر هاشمیدر نقش «استوار شه‌پرست»
۱۳۸۳آریشگاهمجری
کارگردان
علیرضا خمسهدر تابستان ۱۳۸۳ از شبکه ۳ پخش شد.
۱۳۸۳فیل‌بانانبازیگرکاظم راست‌گفتاردر نوروز ۱۳۸۴ از شبکه ۲ پخش شد.
۱برنامهٔ زنده «جمعه تعطیل نیست»بازیگر، نویسنده
مجری، کارگردان
علی‌رضا خمسهجمعه‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳ از شبکه تهران
پخش می‌شد.
۱۳۸۲مسافر زمانبازیگرمسعود نوابیشبکه ۲
۱۳۸۲حیاط خلوتکارگردان
نویسنده
علیرضا خمسهبرنامه کودک و نوجوان شبکه ۲
۱۳۸۳برنامهٔ زنده «آریشگاه»بازیگر، نویسنده
کارگردان
علی‌رضا خمسهدر تابستان ۸۳ هر جمعه شب از شبکه ۳
پخش می‌شد.
۱۳۸۱عسل‌ها و مثل‌هابازیگرمجتبی یاسینیدر ماه رمضان ۱۳۸۱ از برنامه کودک و نوجوان
شبکه ۱ پخش می‌شد.
۱۳۷۹–۱۳۸۰چراغ جادوبازیگرهمایون اسعدیانشبکه ۱
۱۳۷۹معجزه ازدواجبازیگر، نویسنده
کارگردان
علی‌رضا خمسهدر نوروز ۱۳۷۹ از شبکه ۲ پخش شد.
۱۳۷۸می‌گی نه؟ نگاه کن!بازیگرکاظم بلوچیاز برنامه کودک و نوجوان شبکه ۱ پخش می‌شد.
۱۳۷۸هتل پیاده‌روبازیگربهمن زرین‌پوردر نوروز ۱۳۷۸ از شبکه ۱ پخش شد.
۱۳۷۷برنامه «سیاحت‌نامه»بازیگر، نویسنده
مجری، کارگردان
علی‌رضا خمسهدر تابستان ۷۷ و در ۱۳ قسمت از شبکه ۳ پخش شد.
۱۳۷۶–۱۳۷۷برنامه ترکیبی «بهارنامه»بازیگر، نویسنده
کارگردان
علی‌رضا خمسهدر نوروز ۱۳۷۷ در ۱۳ قسمت از شبکه ۳ پخش شد.
۱۳۷۶بشین، پاشو، بخندبازیگر، نویسنده
مجری، کارگردان
علی‌رضا خمسهدر ۲۶ قسمت از برنامه کودک شبکه ۲ پخش شد.
۱۳۷۵جشن خاطره‌هامجریعلیرضا خمسهبرنامه کودک شبکه ۱
۱۳۷۵ب مثل بهاربازیگرمسعود شاه‌محمدیشبکه ۲
۱۳۷۵مسابقه «ستاره‌ها»مجری؟شبکه تهران
۱۳۷۴مسابقه «رنگین‌کمان»مجری
بازیگر پانتومیم
؟شبکه تهران
۱۳۶۸سلامتی چه خوبه!بازیگر، نویسنده
و کارگردان هنری
علی‌رضا خمسه
ایرج طهماسب
شبکه ۱
۱۳۶۷ماجراهای آقای دوستیبازیگرمسعود نوابی
مسعود رشیدی
شبکه ۱
۱۳۶۵–۱۳۶۷هوشیار و بیداربازیگرصادق عبداللهی
محمد اوزی
کارگردان تلویزیونی: «داود جم»
۱۳۶۶زنگ بیداریکارگردانعلی‌رضا خمسهشبکه ۱
۱۳۶۵خانه در انتظاربازیگرمنوچهر عسگری‌نسبشبکه ۲
۱۳۶۵مسابقه تلویزیونی «حواستو جمع کن»مجری؟یکی دیگر از مجری‌های آن، «عزت‌الله رمضانی‌فر» بود.
۱۳۶۴تله‌تئاتر «دست بالای دست»بازیگراسماعیل شنگلهکارگردان تلویزیونی: «مهوش جزایری»
۱۳۶۴هفت‌خوانمجری؟برنامه کودک و نوجوان شبکه ۱
۱۳۶۴تله‌فیلم «نردبام»بازیگرشهرزاد مهدویشبکه ۱
۱۳۶۴جُنگ هفتهبازیگراسماعیل شنگلهشبکه ۱
۱۳۶۴هوشی و موشیبازیگرمهناز جهانگیریکارگردان تلویزیونی: «محسن احمدی»
اواسط دهه شصت، در برنامه کودک و نوجوان
پخش می‌شد.
۱۳۶۳تله‌تئاتر «پاتلن وکیل»بازیگراسماعیل شنگلهشبکه ۱
۱۳۶۳نگاه سومبازیگر؟بازی در قطعات نمایشی این برنامه که از شبکه ۱
پخش می‌شد.
۱۳۶۳تله‌فیلم «روزنامه»بازیگرشهرزاد مهدویشبکه ۱
۱۳۶۳بورزید و بخندیدبازیگربهروز خوش رزمشبکه ۱
۱۳۶۱نوروزنامهبازیگربهروز خوش رزمشبکه ۱

 

علیرضا خمسه از همان ابتدای ورود به حیطه بازیگری، توجه کارگردان‌های کمدی ساز را به خود جلب کرد

 

علیرضا خمسه در شبکه خانگی

سالنامسمتکارگردانتوضیحات
۱۳۹۳عشق تعطیل نیستبازیگربیژن بیرنگیک مجموعهٔ ویدئویی ۲۶ قسمتی که از ۶ بهمن ۱۳۹۳ در
شبکه نمایش خانگی انتشار یافت.[۳]
۱۳۹۳کوچه مرواریدبازیگرسعید سالارزهییک مجموعه طنز عروسکی، محصول شبکه نمایش خانگی،
که اولین سریال مختص به کودکان و نوجوانان است.[۴]

 

  عضویت در هیئت‌های داوری

نام جشنوارهمکانسال
عضو هیئت داوران بخش بین‌الملل بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلمهای کودک و نوجواناصفهان۱۳۹۰
عضو هیئت داوران سومین جشنواره فیلمهای ایرانیتورنتو (کانادا)سپتامبر و اکتبر ۲۰۱۱
عضو هیئت داوران سومین جشنواره بین‌المللی پانتومیمبوشهر
عضو هیئت داوران تئاتر تک نفرهبنیاد آفرینش‌های هنری نیاوران۱۳۸۹
عضو هیئت داوران بخش جنبی جشنواره بین‌المللی فیلم فجر۱۳۸۶ و ۱۳۸۷
عضو هیئت داوران جشنواره سینمای جوانبجنورد۱۳۸۷
عضو هیئت داوران جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجواناصفهان۱۳۸۷
عضو هیئت داوران دو دوره جشنواره نمایشنامه خوانیفرهنگسرای نیاوران۱۳۸۵ و ۱۳۸۶
عضو هیئت داوران هفتمین جشنواره سراسری تئاتر تجربهدانشگاه تهران۱۳۸۳
عضو هیئت داوران نخستین جشنواره بین‌المللی طنزتهران۱۳۸۲
عضو هیئت داوران دومین جشنواره بین‌المللی نمایشهای طنزاصفهان۱۳۸۲
عضو هیئت داوران هفتمین و هشتمین جشن سینمای ایرانتهران۱۳۸۲ و ۱۳۸۳
عضو هیئت داوران دومین جشنواره سینمای کمدیشهرکرد۱۳۷۹
عضو هیئت داوران تئاترهای استانیکل کشورسالهای مختلف
عضو هیئت داوران اولین و دومین جشنواره بین‌المللی پانتومیمتهران۱۳۷۹ و ۱۳۸۰
عضو هیئت داوران جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوانتهران۱۳۷۷
عضو هیئت داوران جشنواره‌های سینمای جوانزاهدان۱۳۷۷
عضو هیئت داوران جشنواره‌های سینمای جواناصفهان۱۳۷۶
عضو هیئت داوران جشنواره‌های سینمای جوانخرم‌آباد۱۳۷۶
عضو هیئت داوران جشنواره‌های سینمای جوانارومیه۱۳۷۵
عضو هیئت داوران هفتمین جشنواره سراسری نمایش‌های مذهبی، آیینی و سنتیتهران۱۳۷۴
عضو هیئت داوران فیلم‌های ایرانی شرکت کننده در هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجواناصفهان۱۳۷۱

 

 

گردآوری:بخش بازیگران بیتوته

منبع:

ویکی پدیا

مجله ایده آل

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها