آشپزی

پنیر گورگونزولا برای کدام کشور است

پنیر گورگونزولا برای کدام کشور است :

گورگونزولا نوعی پنیر آبی و رگه‌دار است که در ناحیه گورگونزولای استان میلان تهیه و تولید می‌گردد. شیر مورد نیاز برای تهیه پنیر گورگونزولا، شیر گاوی است که خامه آن را نگرفته باشند. پنیری نرم، پرورده و روغنی و آبدار است که در آن رگه‌های سبز و آبی وجود دارد. رگه‌های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی‌ایجاد می‌شود.

پنیر گورگونزولا محصولی است که از پنیرهای طبیعی، با طعمی خاص و متفاوت تولید شده و در گروه پنیرهای نرم قرار می‌گیرد.

یک کیلو پنیر گورگونزولا ارزش غذایی معادل 6 کیلوگرم شیر تازه گاو را دارد و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، این پنیر حاوی پنی‌سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش است.

پنیر گورگونزولا در تهیه انواع سس و دیپ، ساندویچ‌ها و غذاهای حاوی تخم‌مرغ و گوشت، همراه پیتزا، لازانیا و سیب‌زمینی تنوری، به عنوان چاشنی سبزی‌ها، سالاد و دسر و به همراه میوه، نان جو و نان محلی قابل استفاده است.در حال حاضر شرکت لبنیات درین پودر با نام تجاری کالین در ایران به تولید اینگونه پنیر می پردازد.

شهر، منطقهگورگونزولا٬ استان میلان
کشور به‌وجود آورندهایتالیا
اصلیتنامعلوم[۱]
منبع شیرگاو
پاستوریزه شدهبله
بافت و چسبندگینرم پرورده
چربی٪۳۵-۲۵
پروتئین۱۸.۵
زمان ماندگاری۳ تا ۴ ماه
گواهی
(2 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها