مواد لازم برای کوفته بوقلمون و کدو سبز
- گوشت بوقلمون چرخکرده 500 گرم
- کدو سبز 1 عدد
- پیاز 1/4 یک عدد
- گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- سس تند 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد (میتواند حذف شود)
- روغن زیتون برای چرب کردن قالب
اطلاعات مواد مغذی
- 250کالری
طرز تهیه کوفته بوقلمون و کدو سبز:
مرحله اول:
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کدو سبز را رنده کنید. سپس آن را با دست فشار دهید تا آب اضافی اش جدا شود (میتوانید آب کدو سبز را دور بریزید یا از آن برای تهیه اسموتی استفاده کنید). کدو سبز را داخل کاسه بزرگی قرار دهید.
مرحله دوم:
پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با گوشت بوقلمون چرخکرده، گشنیز خرد شده، رب گوجه و در صورت تمایل یک عدد تخم مرغ داخل کاسه بریزید. چاشنی ها یعنی زردچوبه، زیره سبز، پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مخلوط را به خوبی هم بزنید. برای مخلوط کردن میتوانید از دست استفاده کنید.
مرحله سوم:
روی سینی فر مورد نظرتان کاغذ روغنی بکشید. روی کاغذ را با کمی روغن زیتون هم چرب کنید. دستتان را کمی خیس کنید و مایه را با دست به شکل کوفته در بیاورید و روی سینی با فاصله بچینید. سینی را بیش از حد شلوغ نکنید. سایز کوفته ها کمی کوچکتر از توپ تنیس باشد. روی هر کوفته چند قطره سس تند بریزید و بعد سینی را 18-20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته ها پخته شوند.
کوفته بوقلمون و کدو سبز را به ظرف سرو مورد نظر منتقل کنید و با لیمو ترش و سس تند میل کنید (ریختن چند قطره سس تند روی کوفته ها باعث میشود براق تر به نظر برسند و ظاهر زیباتری پیدا کنند).
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
- مواد لازم : بوقلمون, پودر سیر, رب گوجه فرنگی, روغن زیتون, زنجبیل, زیره, سس فلفلی, کدوسبز