کباب و کوفته

طرز تهیه کوفته بوقلمون با سس مخصوص

  • مواد لازم برای کوفته بوقلمون با سس مخصوص

    • خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 فنجان
    • گوشت بوقلمون چرخ کرده 500 گرم
    • تخم مرغ 1 عدد بزرگ
    • زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
    • سیر رنده شده 1 حبه
    • نمک 1/4 قاشق چایخوری
    • گشنیز خرد شده 1/4 فنجان
    • پیازچه خرد شده 3 عدد
    • سس سویا 1 قاشق غذاخوری
    • روغن کنجد 2 قاشق چایخوری
    • سس سویا برای سس مخصوص 3 قاشق غذاخوری
    • روغن کنجد 1 و 1/2 قاشق چایخوری
    • آب لیموی تازه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
    • آب 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
    • پیازچه خرد برای تزیین 1 قاشق غذاخوری

اطلاعات مواد مغذی

  • 209کالری
  • 10 گرمچربی
  • 3 گرمکربوهیدرات
  • 24 گرمپروتئین
  • 108 میلی گرمکلسترول

 

طرز تهیه کوفته بوقلمون با سس مخصوص:

مرحله اول:

فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله دوم:

گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.

 

به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.

مرحله سوم:

در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم:

کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس به دلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.

 

  • برای: 6 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای گوشت و مرغ, کباب و کوفته
  • مواد لازم : آبلیمو, آرد سوخاری, بوقلمون, پیازچه, تخم مرغ, روغن کنجد, زنجبیل, سس سویا, سیر, گشنیز

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها