مواد لازم برای کباب بختیاری
- فيله مرغ 400 گرم
- فيله گوسفند یا گوساله 400 گرم
- زعفران دمکرده 2 قاشق چايخوری
- پياز 1 عدد
- ماست یا دوغ 8 قاشق غذاخوری
- روغن 8 قاشق غذاخوری
- کره و نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بختیاری:
فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
پیاز را خلالی خرد کنید. سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید. مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.
- برای: 8 نفر
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
- مواد لازم : پیاز, روغن, زعفران, گوشت, ماست, مرغ