کباب و کوفته

طرز تهیه کباب بختیاری

  • مواد لازم برای کباب بختیاری

    • فيله مرغ 400 گرم
    • فيله گوسفند یا گوساله 400 گرم
    • زعفران دمکرده 2 قاشق چايخوری
    • پياز 1 عدد
    • ماست یا دوغ 8 قاشق غذاخوری
    • روغن 8 قاشق غذاخوری
    • کره و نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بختیاری:

 

فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

 

پیاز را خلالی خرد کنید. سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید. مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.

  • برای: 8 نفر
  • وعده: شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
  • مواد لازم : پیاز, روغن, زعفران, گوشت, ماست, مرغ
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.