کباب و کوفته

طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس باربیکیو

  • مواد لازم برای بال مرغ کبابی با سس باربیکیو

    • بال مرغ 500 گرم
    • سس گوجه فرنگی تند 1/2 لیوان
    • شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
    • سرکه 1 قاشق غذاخوری
    • سس سویا 1 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس باربیکیو:

 

سس گوجه فرنگی تند ، شکر قهوه ای ، سرکه ، سس سویا ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

 

بال های مرغ را داخل کاسه ای بریزید. سپس سس باربیکیویی که آماده کرده اید را روی بال های مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید ( چند قاشق از سس را برای تزیین بال ها کنار بگذارید ).

 

ته سینی فر را با آلمینیوم بپوشانید ( تماس مستقیم بال با سینی فر بدلیل وجود شکر موجب چسبندگی بال به سینی فر میشود ) و بال های مرغ آغشته به سس را داخل سینی فر و روی آلمینیوم قرار دهید.

 

سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بال ها خوب کبابی و برشته شوند. سپس در ظرف بگذارید و مقداری سس باربیکیو روی آنها بریزید و سرو کنید ( بال مرغ را همیشه داغ سرو کنید ).

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, عصرانه, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
  • مواد لازم : بال مرغ, سرکه, سس سویا, سس گوجه فرنگی
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.