کباب و کوفته

طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای

  • مواد لازم برای جوجه کباب تابه‌ای

    • فیله مرغ 800 گرم
    • پیاز 2 عدد
    • ماست یا دوغ 1 لیوان
    • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
    • سیر 2 حبه
    • آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
    • کره 2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل مقدار لازم

 طرز تهیه جوجه کباب تابه‎ای

 

فیله مرغ خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و به آن پیاز خرد شده ، سیر رنده شده ، زعفران دم کرده ، آبلیمو ، ماست یا دوغ اضافه و خوب مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

 

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا مرغ آب بیندازید و مغز پخت شود. پس از چند دقیقه در قابلمه را بردارید و مرغ را تفت دهید تا خوب برشته و طلایی شود.

 

در انتهای پخت کره را به جوجه کباب اضافه کنید و همراه با نان ، برنج ، سالاد و … سرو نمایید.

  • برای: 6 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
  • مواد لازم : آبلیمو, پیاز, زعفران, سیر, کره, ماست, مرغ
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *