کباب و کوفته

طرز تهیه کوفته مرغ و قارچ

  • مواد لازم برای کوفته مرغ و قارچ

    •   مرغ 500 گرم
    • قارچ 200 گرم
    • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
    • خردل 1 قاشق چایخوری
    • روغن 1 قاشق غذاخوری
    • سرکه 1/2 قاشق چایخوری
    • جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    • گوجه فرنگی 5 عدد
    • آبلیمو 1 قاشق چایخوری
    • پیاز 4 عدد
    • سیر 4 حبه
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوفته مرغ و قارچ

2 حبه سیر و 1 پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. قارچ ها را بشویید و ریز خرد کنید سپس به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود ( دقت کنید که پس از پخت قارچ ها نرم بمانند و بیش از حد سرخ نشوند ).

گوشت مرغ خرد شده ، مخلوط  قارچ و پیاز تفت خورده ، سرکه ، آبلیمو ، سس مایونز ، سس خردل ، جعفری خرد شده ، 1 قاشق روغن و نمک و فلفل را داخل میکسر بریزید و بزنید تا مایه کوفته یکدست شود ( همچنین میتوانید قارچ و مرغ را 2 بار چرخ کنید و با مواد دیگر مخلوط نمایید).

 

از مایه کوفته تکه هایی به اندازه یک گردو بردارید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید.

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کوفته ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا رنگ کوفته ها طلایی شود. سپس کناری قرار دهید تا خنک شود ( با حرارت ملایم تفت دهید تا کوفته ها مغز پخت شوند ).

 

برای تهیه سس کوفته ابتدا 3 پیاز و 2 حبه سیر باقی مانده را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوجه های پوست گرفته و ریز خرد شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس شروع به جوشیدن کند.

پس از اینکه سس به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و کوفته ها را به سس اضافه کنید . در قابلمه را نیمه باز بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود سپس کوفته ها را همراه با برنج ، نان و … سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید سس را جدا آماده کنید و بهمراه کوفته ها سرو نمایید ).

 

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: پیش غذا, شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
  • مواد لازم : آبلیمو, پیاز, جعفری, روغن, سرکه, سس خردل, سس مایونز, سیر, قارچ, گوجه فرنگی, مرغ
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها