مواد لازم برای کوفته مرغ و پنیر
- مرغ چرخ کرده 500 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- خرده نان 1 لیوان
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- شیر 1/4 لیوان
- سیر 2 حبه
- جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا یا پنیر فتا مقداری
طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر:
خرده نان ، جعفری خرد شده ، سیر خرد شده ، پیاز رنده شده آب گرفته ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ فلفل دلمه ای را داخل فر یا ماکروفر بپزید و پس از اینکه نرم شد پوست آن را جدا کنید ، فلفل را خرد کنید و به مواد کوفته اضافه نمایید.
تخم مرغ و شیر را به مواد کوفته اضافه کنید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا مایه کوفته منسجم و یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. تکه هایی به اندازه یک نارنگی از خمیر بگیرید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید و تکه ای پنیر در مرکز هر کوفته قرار دهید.
کوفته ها را داخل سینی بگذارید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید 20 – 30 دقیقه قرار دهید. پس از پخت کوفته ها را از فر خارج کنید و با سس مارینارای داغ ، نان ، برنج و … سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید برای داخل این کوفته استفاده کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: افطار, پیش غذا, شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
- مواد لازم : پنیر موزارلا, پیاز, تخم مرغ, جعفری, سیر, شیر, فلفل دلمه ای, مرغ