کباب و کوفته

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

  • مواد لازم برای کوفته مرغ و پنیر

    • مرغ چرخ کرده 500 گرم
    • تخم مرغ 1 عدد
    • خرده نان 1 لیوان
    • پیاز 1 عدد
    • فلفل دلمه ای 1 عدد
    • شیر 1/4 لیوان
    • سیر 2 حبه
    • جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    • پنیر موزارلا یا پنیر فتا مقداری

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر:

 

خرده نان ،  جعفری خرد شده ، سیر خرد شده ، پیاز رنده شده آب گرفته ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ فلفل دلمه ای را داخل فر یا ماکروفر بپزید و پس از اینکه نرم شد پوست آن را جدا کنید ، فلفل را خرد کنید و به مواد کوفته اضافه نمایید.

 

تخم مرغ و شیر را به مواد کوفته اضافه کنید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا مایه کوفته منسجم و یکدست شود.

 

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. تکه هایی به اندازه  یک نارنگی از خمیر بگیرید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید و تکه ای پنیر در مرکز هر کوفته قرار دهید.

 

کوفته ها را داخل سینی بگذارید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید 20 – 30 دقیقه قرار دهید. پس از پخت کوفته ها را از فر خارج کنید و با سس مارینارای داغ ، نان ، برنج و … سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید برای داخل این کوفته استفاده کنید.

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: افطار, پیش غذا, شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
  • مواد لازم : پنیر موزارلا, پیاز, تخم مرغ, جعفری, سیر, شیر, فلفل دلمه ای, مرغ
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *