کباب و کوفته

طرز تهیه کوفته هویج

  • مواد لازم برای کوفته هویج

    • هویج 500 گرم
    • گوشت چرخ کرده 300 گرم
    • تخم مرغ 2 عدد
    • پیاز 1 عدد
    • آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
    • دارچین 1 قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل مقدار لازم
    • پیاز 2 عدد
    • رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
    • آلو خورشتی مقداری
    • آب 2 لیوان
    • نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه  کوفته هویج:

 

گوشت چرخ کرده و هویج ها را باهم دو بار چرخ کنید. سپس بهمراه تخم مرغ ، پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، دارچین و ارد نخودچی داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. ( اب پیاز را پس از رنده شدن با دست بگیرید ).

 

مایه کوفته را خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند و حالت چسبنده داشته باشند. سپس کوفته هایی به اندازه یک گردو از مایه کوفته بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.

 

برای تهیه سس کوفته پیازها را رنده کنید و در روغن سرخ نمایید ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس 2 لیوان آب ، چند آلوی خورشتی ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.

 

وقتی سس شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و کوفته ها را به ارامی داخل سس قرار دهید ( در زمان قرار دادن کوفته سس نباید بجوشد ) ، پس از اینکه سس کوفته غلیظ شد و مقدار کمی از سس ته قابلمه ماند میتوانید کوفته ها را سرو کنید.

 

نکته ها : در صورتی که احساس کردید مایه کوفته شل است میتوانید 1 قاشق دیگر آرد نخودچی اضافه کنید. در زمان قرار دادن باید سس به اندازه ای باشد که سر کوفته ها بیرون از سس بماند و زیر سس نرود.

 

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: افطار, شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
  • مواد لازم : آرد نخودچی, آلو, پیاز, تخم مرغ, دارچین, رب گوجه فرنگی, گوشت چرخکرده, هویج
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها