کباب و کوفته

طرز تهیه طرز تهیه کباب شیشلیک

  • مواد لازم برای کباب شیشلیک

    • گوشت دنده گوساله یا گوسفند 1 کیلوگرم
    • ماست 1 لیوان
    • زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
    • پیاز 5 عدد
    • گوجه فرنگی  10 عدد
    • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
    • روغن 10 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه  کباب شیشلیک شاندیز

 

برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید. نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد ؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و 24 ساعت پیش از آماده  کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

 

گوشت را به اندازه های یکسان ببرید. داخل کاسه ای پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید. سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

 

پس از استراحت گوشت ها را کباب کنید. موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید ( پیشنهاد میشود در زمان کباب شدن روی گوشت ها را با کره ذوب شده برس بکشید ).

 

شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی ، کره ، گوجه کبابی ، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید ، بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.

 

نکته : انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود ، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید حدود 1 ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید ( کیوی بدلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند ) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد.

 

  • برای: 4 نفر
  • وعده: شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
  • مواد لازم : آبلیمو, پیاز, روغن, زعفران, گوجه فرنگی, گوشت, ماست
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها