دستور پخت نرگسی به صورت کامل در خوزستان خبر بخش آشپزی
- زمان تهیه ۱۵ دقیقه
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
مراحل
- اسفناجها را به قطعات ۲ سانتیمتری ببرید. قارچها را درشت و ضخیم خرد کنید.
- روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و قارچ را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در روغن تفت دهید
- برگهای اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه آنها را تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید
- مخلوط اسفناج، قارچ و پیاز را به یک اندازه در سطح تابه پخش کنید. سپس تخم مرغها را وسط آنها بشکنید
- شعله را کم کنید؛ درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا سفیده تخم مرغها کامل خود را بگیرند (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه)
مواد لازم
- اسفناج تازه ۲۲۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- قارچ بزرگ ۳ عدد
- پیاز خرد شده ۱/۲ پیمانه
- روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
تصاویر دستور پخت نرگسی