کباب و کوفته

دستور پخت نرگسی

دستور پخت نرگسی به صورت کامل در خوزستان خبر بخش آشپزی

  • زمان تهیه ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه

مراحل

  1. اسفناج‌ها را به قطعات ۲ سانتی‌متری ببرید. قارچ‌ها را درشت و ضخیم خرد کنید.
  2. روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و قارچ را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در روغن تفت دهید
  3. برگ‌های اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه آن‌ها را تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید
  4. مخلوط اسفناج، قارچ و پیاز را به یک اندازه در سطح تابه پخش کنید. سپس تخم مرغ‌ها را وسط آن‌ها بشکنید
  5. شعله را کم کنید؛ درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا سفیده تخم مرغ‌ها کامل خود را بگیرند (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه)

مواد لازم

  • اسفناج تازه ۲۲۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • قارچ بزرگ ۳ عدد
  • پیاز خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

تصاویر دستور پخت نرگسی

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها