دستور کیک اسفناج
مواد لازم
- 6 نفر و بیشتر
- 1 لیوان برگ اسفناج خرد شده کاملا فشرده
- 3 عدد تخم مرغ
- 2 لیوان آرد
- 1 و 1/2 لیوان شکر
- وانیل نوک قاشق مربا خوری
- 1/2 لیوان آب
- 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
- 1/3 قاشق مربا خوری پودر هل
مراحل
- برگ های اسفناج رو کاملا شسته و متوسط خرد میکنیم. برای اندازه گیری برگ های خرد شده، برگها رو که داخل لیوان میریختم با دست فشار میدادم.
- آب رو اصلا با ماست یا شیر جایگزین نکنین چون ترکیب اسفناج و لبنیات خوب نیست
- من هل رو همون موقع که کیک رو میپختم آسیاب کردم. عطرش تو کیک عالی بود
- برگ های اسفناج و آب رو داخل مخلوط کن میریزیم تا کاملا پوره بشه. اسفناج پخته هم میتونین استفاده کنین ولی خام رنگش قشنگتر میشه
- داخل ظرفی تخم مرغ و شکر رو خوب میزنیم تا رنگ کاملا روشن بشه
- وانیل و هل رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و بعد پوره اسفناج و روغن رو مخلوط میکنیم
- آرد و بکینگ پودر رو در ظرفی سه بار الک میکنیم
- همزن را کنار گذاشته؛ آرد رو کم کم به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنین
- قالب رو چرب و آرد پاشی کرده، مواد کیک رو داخلش بریزید
- فر رو حتما یک ربع قبلش با دمای 180درجه گرم کنین
- کیک رو به مدت 40الی 50 دقیقه میپزیم؛ با خلال دندان چک کنید