آموزش کیک و شیرینی

دستور کیک اسفناج

دستور کیک اسفناج

مواد لازم

  •  6 نفر و بیشتر
  • 1 لیوان برگ اسفناج خرد شده کاملا فشرده
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 2 لیوان آرد
  • 1 و 1/2 لیوان شکر
  • وانیل نوک قاشق مربا خوری
  • 1/2 لیوان آب
  • 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
  • 1/3 قاشق مربا خوری پودر هل

مراحل

    1. برگ های اسفناج رو کاملا شسته و متوسط خرد میکنیم. برای اندازه گیری برگ های خرد شده، برگها رو که داخل لیوان میریختم با دست فشار میدادم.
    2. آب رو اصلا با ماست یا شیر جایگزین نکنین چون ترکیب اسفناج و لبنیات خوب نیست
    3. من هل رو همون موقع که کیک رو میپختم آسیاب کردم. عطرش تو کیک عالی بود
    4. برگ های اسفناج و آب رو داخل مخلوط کن میریزیم تا کاملا پوره بشه. اسفناج پخته هم میتونین استفاده کنین ولی خام رنگش قشنگتر میشه
    5. داخل ظرفی تخم مرغ و شکر رو خوب میزنیم تا رنگ کاملا روشن بشه
    6. وانیل و هل رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و بعد پوره اسفناج و روغن رو مخلوط میکنیم
    7. آرد و بکینگ پودر رو در ظرفی سه بار الک میکنیم
    8. همزن را کنار گذاشته؛ آرد رو کم کم به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنین
    9. قالب رو چرب و آرد پاشی کرده، مواد کیک رو داخلش بریزید
    10. فر رو حتما یک ربع قبلش با دمای 180درجه گرم کنین
    11. کیک رو به مدت 40الی 50 دقیقه میپزیم؛ با خلال دندان چک کنید
(1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها