روش پخت لبوی خوشرنگ مطلب آموزشی امروز وب سایت خوزستان خبر است که پیشنهاد می کنم دنبال کنید.این آموزش خیلی ساده اما کامل است.دقت کنید که فقط حتما شیره لبو رو درست کنید.
فیلم روش پخت لبوی خوشرنگ
[namasha id=”9LXhzIwg” responsive=”true”]مرحله اول
ابتدا لبوها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.
مرحله دوم
یک قابلمه بزرگ بردارید و ۴ تا ۵ لیوان آب داخل آن بریزید. لبوها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود ۳ ساعت لبوها پخته شده و آب آنها کم میشود.
مرحله سوم
در ادامه لبوها را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آنها را حلقه حلقه کنید.
مرحله چهارم
شکر را با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقههای لبو را داخل قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ شده و شکل شیره شود.
مرحله پنجم
بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در میآید. شیرهای که ته قابلمه میماند، طعم لبو را محشر میکند. لبوها را داخل بشقاب مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.