روش درست کردن خاگینه :

خاگینه یک نوع پیش غذا یا عصرانه ساده و خوشمزه است که به دو روش تهیه می‌شود. از آنجایی که این غذا از غذاهای معروف تبریز است نام دیگر آن خاگینه تبریزی که محلی‌های تبریز آن را قیقناخ هم می‌نامند معروف است. این غذا بسیار مقوی و خوشمزه است و در این مطلب طرز تهیه خاگینه تبریزی در اختیار شما قرار داده شده است.

مواد لازم برای تهیه خاگینه ساده

  • زمان آماده سازی 15-10 دقیقه
  • زمان پخت15-12 دقیقه
  • قابلیت فریز ندارد
  • برای 6-5 نفر
آرد35 گرم (1/4 پیمانه)
شیر80 میلی لیتر (1/3 پیمانه)
بکینگ پودر3 گرم (1 قاشق مربا خوری)
تخم مرغ3 عدد
زعفران دم کرده15 میلی لیتر(1 قاشق سوپخوری)
روغن مایع110 گرم(1/2 پیمانه)

مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه

آب180میلی لیتر(3/4 پیمانه)
شکر250 گرم(1و1/4 پیمانه)
زعفران دم کرده15 میلی لیتر(1 قاشق سوپخوری)
گلاب15 میلی لیتر(1 قاشق سوپخوری)

مواد لازم برای تزئین خاگینه

دارچین6 گرم(1 قاشق سوپخوری)
گردوی خرد شده40 گرم(1/3 پیمانه)

مراحل تهیه خاگینه ساده

  1. آرد را با شیر وبکینگ پودر مخلوط کنید و با مفتول هم بزنید تا صاف ویکدست شود.
  2. تخم مرغ ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید (در صورتی که گلوله های آرد داخل مواد به آسانی باز نشد ، مایع را از صافی رد کنید.
  3. زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید.
  4. داخل تابه ای به قطر 30 سانتی متر ، روغن بریزید وروی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
  5. مواد را داخل تابه ریخته ، به مدت 1 دقیقه در تابه را روی آن قرار دهید.
  6. مواد را داخل تابه برش دهید و دوطرف آن را سرخ کنید.
  7. برای تهیه شربت، آب وشکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر داخل آب حل شود وپس از یکی دو جوش ،زعفران دم کرده را افزوده ، از روی حرارت بردارید وگلاب را اضافه کنید
  8. شربت را روی مواد خاگینه بریزید وپس از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.
  9. در صورت دلخواه ، روی خاگینه را با دارچین و گردوی خرد شده تزئین کنید.
  10. خاگینه به مدت 12 ساعت در ظرف در بسته ودر یخچال ، قابل نگهداری است.

پیشنهاد سر آشپز

می توانید به جای شیر از ماست شیرین به همان اندازه استفاده کرده ، خاگینه ساده با ماست تهیه کنید.

رتبه بندی نظرات 0 (0 بررسی ها)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال