روش خشك كردن به براي دمنوش آموزش امروز بخش آشپزی خوزستان خبر می باشد که توصیه می کنم با ما همراه باشید.
مواد لازم در روش خشك كردن به براي دمنوش
۱ تا ۱/۲ کیلو به
مراحل
۳ تا ۴ روز زمان برای خشک کردن نیاز است
اینم برگ به امسال من که درس کردم و چهار پنج روز طول کشید.به امسال خیلی گرون بود اما من اینا رو با تخفیف کیلو ۴۵۰۰ خریدم تقریبا ۱ و نیم کیلو گرفتم ،بعد کاملاً شستم تا پرزش بره بعد چهار قاچ و رنده درشت کردم و بعد پهن کردم تو سینی و سبد تا هوا بهش بخوره و خشک بشه جلوی بخاری گذاشتم و دو تا سه روز طول کشید تا کاملاً خشک بشن و مرتب هم بزنید.
با دست و زیر و رو کنید تا رطوبت نداشته باشه و خشک بشه، بعد که خشک شدن تو قابلمه میزارم و با کفگیر و شعله کم ، تفت میدم هیچی هم نزدم خودشون تنها ، وقتی تفت میدیم عطر و طعمش دو برابر میشه.بعد میزارم تو شیشه یا ظرف درب دار میره تو کابینت ،این مقدار من یه ۱/۵ کیلو بود.
یه شیشه کاملا خشک شده ب من تحویل داد که تو عکس میبینید ،اگر اونا هم سالم میموند میشد ۱ شیشه و ۱/۳ شیشه دیگه ، بازم سوالی بود در خدمتم ،این مقدار برای من تا یک سال استفاده میکنم و سالم میمونه ، پارسال هم به همین روش درس کردم عطر و طعم نگم چقدر محشره و برای اعصاب ،ارامش ،معده درد ، مقوی معده و لاغری هم مفیده کلی خاصیت داره .
منبع آموزش روش خشك كردن به براي دمنوش سایت : cookpad com است.