ترشی

روش درست كردن زيتون پرورده

روش درست كردن زيتون پرورده

حتما خیلی از مواقع بعد از خرید از ترشی فروشی های مختلف متوجه کیفیت بد زيتون پرورده خریداری شده شده اید.آن هم با پرداخت هزینه زیاد.در این مطلب خوزستان خبر به شما آموزش روش درست كردن زيتون پرورده و طرز تهیه آن را آموزش می دهد.با ما باشید.

این دستور برای درست کردن زیتون پرورده تو خونه که هم مقبول باشه، هم طعمش به زیتون پرورده های شمال نزدیک باشد،است.

زیتون پرورده توی شمال با ترکیب رب انار و گردو روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دونه انار خشکیده درست می شود. تو تهران و بقیه ی شهرها سبزی های تازه ی شمالی گیر نمی آید و دونه انار خشک هم ممکنه تو فروشگاه های محصولات شمال پیدا بشود. سعی کنید حداقل رب انار رو از این فروشگاههای محصولات شمال و به صورت باز بخرید چون خیلی مزه اش متفاوته و بهتر از رب انارای بسته بندی است. برای سبزی هم جایگزین وجود داره که تو دستور می خوانید.

مواد لازم برای روش درست كردن زيتون پرورده:

زیتون هسته گرفتهنیم کیلو
رب اناریک پیمانه و نیم
گردو چرخ کرده250 تا 300 گرم
آبلیمودو قاشق
نعنا خشک سابیدهیک قاشق مرباخوری
آویشن ساییده شدهیک قاشق چایخوری
دانه انار خشک2-1 قاشق

روش درست كردن زيتون پرورده:
اگه زیتون شور و ترش بود 1 ساعت تو آب خیس کنیدش، مواظب باشید بیشتر تو آب نمونه چون بی مزه می شه ( هر چی زیتون کمتر شور باشه، کمتر باید تو آب بمونه، راه درستش اینه که نیم ساعت که گذشت بچشیدش و اگه یه شوری معمولی داشت از آب درش بیارین). زیتون رابریزید تو سبد، آبش که رفت بریزید تو یه کاسه بزرگ و رب انار و آبلیمو رو اضافه کنید. خوب هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب که مخلوط کردید 1 ساعت بگذارید تو یخچال تا خنک شود یا اگر عجله دارید همونطوری بخورید. میل خودتونه!

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *