پیتزا و خمیر پیتزا

طرز تهیه خوشمزه ترین پیتزای رژیمی مارگاریتا

به نظر من پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهای پرطرفدار در جهان است . اما اگر می خواهید که از مضرات این غذای خوشمزه هم در امان باشید می توانید آن را به شکل رژیمی تهیه و طبخ کنید.

پیتزای معروف مارگاریتا، یک پیتزای ساده و خوشمزه، باب طبع همه مشکل پسندان، مخصوصاً گیاه خواران است.پیتزا یکی از غذاهایی است که به این راحتی ها نمی توان از آن گذشت، حتی افراد گیاهخوار که نمیتوانند پیتزاهای خوشمزه را امتحان کنند هم برای خودشان پیتزای سبزیجات اختراع کرده اند.

پیتزا ماگاریتا اولین پیتزایی هست که به شکل امروزی در قرن نوزدهم پخته شده است. این پیتزا به افتخار ملکه مارگریتا پخته شده و به همین دلیل اسم این ملکه را بر روی این پیتزا قرار دادند. از انجا که بسیار آسون و لذیذه پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با طرز تهیه آن با  ما همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر:

آرد 2 تا 3 پیمانه

مخمر 1 بسته

نمک 4/1 قاشق چایخوری

آب گرم 1 پیمانه

روغن مایع یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر:

آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم.

سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.

نکته ها و گفته ها:

شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.

مواد لازم برای روی پیتزا:

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی خرد شده، پوست گرفته، پخته 400 گرم

ریحان تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری

سیر ریز خرد شده 2 حبه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

پنیر موتزارلا ورقه شده 450 گرم

برگ تازه ریحان به میزان نیاز

طرز تهیه پیتزای رژیمی مارگاریتا:

1- فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.

2- برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیربریزید.

3- پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا13 دقیقه در فر قرار دهید.

نکته:

پیتزا ها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها