پیتزا و خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا فلفلی آتسا به همراه پنیر پارمزان

طرز تهیه پیتزا فلفلی آتسا به همراه پنیر پارمزان

پیتزا فلفلی یکی از انواع خوشمزه پیتزا می باشد کسانی که به پیتزا علاقه دارند دستور پخت این نوع پیتزا را یاد بگیرند چون بسیار آسان می باشد و وقت کمی می گیرد این پیتزا طعم تندی دارد چون از فلفل برای تهیه اش استفاده می شود دستور پخت این پیتزا برای سه نفر می باشد اگر تعداد نفرات در خانواده شما زیاد است مواد را دو برابر نماید در ادامه طرز تهیه پیتزا فلفلی آتسا به همراه پنیر پارمزان را در سایت خوزستان خبر خواهید خواند با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پیتزا فلفلی آتسا:

250 گرم فیله مرغ تفت داده شده و خلال شده
200 گرم سوسیس تند
جعفری خرد شده یک سوم فنجان
پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری
دانه فنل یک قاشق غذا خوری
فلفل دلمه قرمز رنگ خرد شده یک و نیم قاشق غذا خوری
نمک یک قاشق چای خوری
آویشن خشک شده یک دوم چای خوری
سیر 4 حبه خرد شده
فلفل سیاه یک چهارم چای خوری

طرز تهیه پیتزا فلفلی آتسا:

سوسیس را نگینی خرد یا آنرا چرخ کنید.
سپس آنرا در یک ماهی تابه سرخ کنید.
فیله مرغ را خرد کرده و تفت دهید.
همه ترکیبات نام برده شده در مواد اولیه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

ماده بدست آمده را در یک ماهی تابه بزرگ پهن کنید و مانند کباب تابه ایی کف یک ماهی تابه پهن کرده و بپزید.

نکات تکمیلی در مورد پیتزا فلفلی:

پیتزا فلفلی جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پیتزا فلفلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *