پیتزا و خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا کالزونه با طرح پیراشکی

طرز تهیه پیتزا کالزونه با طرح پیراشکی

پیتزا کالزونه یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاهای ایتالیایی است که خیلی از افراد این پیتزا را بسیار دوست دارند و دستور پختش را بلد نیستند باید به شما بگوییم طرز پخت این نوع پیتزا بسیار راحت می باشد و مواد داخل آن مثل پیتزاهای فست فود ها نمی باشد داخل این پیتزا مقدار زیادی گوشت می باشد که مزه این پیتزا را خوشمزه تر کرده است در ادامه طرز تهیه پیتزا کالزونه با طرح پیراشکی را برای شما در سایت خوزستان خبر آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. داخل کالزونه را می توان با ترکیبات مختلف پیتزا پر کرد. در این دستور پخت با کالزونه مرغ پنیری آشنا می شویم. این کالزونه خوشمزه را همراه با سس مارینارا نوش جان کنید و از طعم پنیری آن لذت ببرید.

مواد لازم:

خمیر پیتزا 450 گرم
پنیر ریکوتا 1/2 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
سیر رنده یا ریز خرد شده 3 حبه
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
مرغ پخته و خرد شده 2 فنجان
پنیر موزارلا رنده شده 1 فنجان
کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
سس مارینارا برای سرو

طرز تهیه پیتزا کالزونه:

1-فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. سطح کارتان کمی آرد بپاشید. خمیر پیتزا را به 4 بخش تقسیم کنید، سپس هر تکه را با وردنه باز کنید و بصورت دایره هایی با قطر حدودا 17 سانتیمتر دربیاورید.

2-پنیر ریکوتا، 1/4 فنجان پنیر پارمزان، سیر رنده شده، پیازچه خرد شده، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید.

3- 1/4 مواد را روی نصف یکی از خمیرها بریزید و با فاصله 1-2 سانتی از لبه ها پخش کنید. پنیر موزارلا را روی مواد بریزید. طرف دیگر خمیر را روی مواد تا کنید تا یک نیم دایره بوجود بیاید. سپس با دست لبه های خمیر را بپیچانید تا لبه ها کاملا مهر و موم شوند.

4-به همین ترتیب سه خمیر دیگر را نیز آماده کنید. کالزونه ها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید. با برس کمی کره آب شده روی آن ها بمالید، سپس باقیمانده پنیر پارمزان را روی آن ها بپاشید.

5-سینی فر را به مدت 15 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و روی کالزونه ها برشته و طلایی شود. کالزونه ها را خارج کنید و همراه با سس مارینارا نوش جان کنید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.