پیتزا و خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا پنجره ای

مواد مورد نیاز تهیه پیتزا پنجره ای

  • ۲۰۰گرم                    گوشت چرخ کرده
  • ۱عدد                        فلفل دلمه
  • ۳قاشق غذا خوری       رب گوجه
  • ۱عدد                        پیاز
  • ۲۰۰ گرم                    قارچ
  • ۲۰۰ گرم                   کالباس
  • به مقدار لازم              پنیر پیتزا
  • به مقدار لازم             نمک وفلفل

 

روش پخت پیتزا پنجره ای

 

پیاز راخرد کنید ودرون ماهیتابه بامقداری روغن تفت بدهید تانرم شود سپس گوشت نمک فلفل وپودر اویشن رابه ان اضافه کرده وباحرارت ملایم تفت میدهیم!

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه نموده ودوباره تفت میدهیم وپس از ۵دقیقه از روی حرارت اجاق برمیداریم!

کالباس رامکعبی خرد کنید پیاز راحلقه ای خرد کنید فلفل دلمه ای را ریز کرده مقداری زیتون هم ریز کنید! خمیر پیتزا را نازک پهن کنید دو قاشق رب گوجه فرنگی راتفت داده تا بوی خامی ندهد سپس با قلمو روی خمیر پیتزا پخش کنید ومقداری پنیر بریزید و تمامی موادی راکه خرد کرده بودید(کالباس پیاز و…)به همراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید ودر انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهید و روی آن زیتون بریزیدو اجازه دهید پیتزای شما ۲۰دقیقه بماند تا خمیر استراحت کند ودر زمان پخت خوب ترد وبرشته شود.

پیتزا را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم البته فر را باید از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید!

در صورتیکه میخواهید روی پیتزای شما طلایی شود گریل بالا را روشن کنید و مواظب باشد پنیر پیتزایتان نسوزد! پیتزایتان را باسس دلخواه سرو نمایید

(6 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها