پیتزا و خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا مرغ تنوری

 مواد لازم برای پیتزا مرغ تنوری

 پیتزا مرغ تنوری
پیتزا مرغ تنوری
فیله یا سینه ی مرغ :100 گرم
پیاز رنده کرده :یک عدد کوچک
زعفران حل کرده :یک قاشق سوپخوری
پودر زنجفیل :یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون :یک قاشق سوپخوری
خمیر پیتزا :یک عدد
پنیر موزارلا :90 گرم
پنیر گودا :30 گرم
قارچ خرد کرده :50 گرم
فلفل دلمه ی رنگی و خلال کرده :30 گرم

طرز تهیه پیتزای مرغ تنوری

ابتدا فر را با دمای 250 درجه ی سانتی گراد، گرم نمایید.
خمیر را در قالب پهن کنید و روی خمیر یک دوم قاشق سوپ خوری روغن زیتون بمالید.
مرغ را به قطعه های 2 سانتیمتری خرد نمایید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و 5 دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید.
حالا پنیر موزارلا و گودا را با یکدیگر مخلوط کنید و 90 گرم از آن را روی خمیر پخش نمایید.
سپس قطعه های مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصله ی بین فلفل دلمه ای و قارچ بچینید.
اکنون 30 گرم پنیر باقی مانده را بیفزایید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید.

نکات تکمیلی در مورد پیتزا مرغ تنوری

پیتزا مرغ تنوری جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پیتزا مرغ تنوری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *