مواد لازم:
- ۲ عدد کدوی ورقه شده
- ۱۱۵ گرم قارچ ورقه شده
- ۱۱۵ گرم کنسرو ذرت
- ۲ عدد متوسط گوجه فرنگی حلقه شده
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱ حبه سیر خلال شده
- سه چهارم قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی
- پنیر پیتزا ۵۰۰ گرمی
- ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ۱ قاشق غذا خوری آویشن
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- مقداری ریحان تازه برای تزیین
طرز تهیه پیتزای سبزیجات:
جعبه خمیر پیتزای را از فریزر خارج کنید و به همان صورت منجمد در سینی فر بچینید.
سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید . سطح آن را آویشن بپاشید . پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید . کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت ۵-۷ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.
سپس سبزیجات و ذرت را روی خمیر بریزید . گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.
نمک و فلفل را اضافه نمایید . پنیر پیتزا را روی سطح پیتزا بریزید . تا همه ی سبزیجات با پنیر پوشانده شود . سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده ، به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید . پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.