پیتزا و خمیر پیتزا

پیتزا سیسیلی

مواد لازم:

  • پنیر پیتزا ۱۸۰ گرمی
  • خمیر پیتزا زعفرانی
  • ۱ کیلوگرم گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۳ حبه سیر
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۲۰ عدد زیتون سیاه
  • آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا سیسیلی:

گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم میگذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم. نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه میکنیم. فر را تا ۲۰۰ درجه گرم میکنیم.

سیر و پیاز ها را رنده کرده و به مایه گوجه فرنگی اضافه میکنیم.

جعبه خمیر پیتزای را از فریزر خارج کنید و به همان صورت منجمد در سینی فر بچینید.

روی خمیر را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم و زیتون ها را دو نیمه میکنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های رنده شده پنیر روی مایه گوجه فرنگی میریزیم . باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم . پیتزا را در طبقه پایین فر حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار میدهیم.

پیتزا را از فر خارج میکنیم و روی آن به مقدار لازم آویشن میریزیم و سرو میکنیم.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.