خورشت

طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا

  • مواد لازم برای خورش کرفس و لوبیا

    • گوشت خورشتی 300 گرم
    • کرفس 500 گرم
    • برگ کرفس خرد شده 1 لیوان
    • لوبیا 1 لیوان
    • جعفری خرد شده 1 لیوان
    • نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
    • پیاز 2 عدد
    • رب انار 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا

 

ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

 

 

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ). کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.

 

پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد. در 15 دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.

 

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها