مواد لازم برای خورش کرفس و لوبیا
- گوشت خورشتی 300 گرم
- کرفس 500 گرم
- برگ کرفس خرد شده 1 لیوان
- لوبیا 1 لیوان
- جعفری خرد شده 1 لیوان
- نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
- پیاز 2 عدد
- رب انار 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا
ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ). کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.
پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد. در 15 دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار