خورشت

طرز تهیه خورش مرغ کره ای هندی

  • مواد لازم برای خورش مرغ کره ای هندی 

    • گشنیز خرد شده 1 قاشق
    • سیر تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
    • نمک 1 قاشق
    • پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
    • روغن 1 قاشق غذاخوری
    • زیره درسته 2 قاشق چایخوری
    • پودر کاری 1 قاشق چایخوری
    • زنجبیل تازه له شده 1 قاشق چایخوری
    • رب گوجه فرنگی 2 قاشق
    • پیاز متوسط ریز شده 2 عدد
    • مرغ 8 تکه
    • خامه کم چرب 2/3 پیمانه
    • ماست چکیده 150 میلی لیتر
    • فلفل سیاه 3 عدد
    • هل سبز 3 عدد
    • کره 100 گرم
    • فلفل سبز خرد شده 2 عدد

طرز تهیه مرغ کره ای هندی

روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.

 

زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس ماست، و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.

 

تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقیقه بگذارید بپزد. گهگاهی آن را بهم بزنید.

 

خامه را اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزئین کنید. این خوراک خوشمزه را میتوانید با نان و یا با پلو ساده میل کنید.

 

 

  • برای: 8 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار

دیدگاهتان را بنویسید