• مواد لازم برای خورش کاری مرغ

    • سینه یا ران مرغ 6 تکه
    • بادام زمینی یا بادام هندی 1 لیوان
    • پودر کاری 3 قاشق غذاخوری
    • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
    • پیاز درشت 1 عدد
    • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خورش کاری مرغ

پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. پودر کاری را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه کاری بلند شود سپس تکه های مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

 

بادام زمینی یا بادام هندی را داخل میکسر بریزید یا چرخ کنید تا خوب خرد و یکدست شود ( بادام باید بافتی مانند بافت گردوی فسنجان پیدا کند ).

 

بادام های میکس شده را به مرغ اضافه و مخلوط کنید. سپس 3 لیوان آب به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ ها کاملا بپزیند و خورش بجوشد و به روغن بیافتد.

 

پس از جا افتادن خورش زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بگذارید خورش آرام بجوشد. سپس خورش کاری مرغ را به همراه برنج ساده سرو کنید ( بهترین انتخاب برای این خورش استفاده از برنج هل یا برنج ساده است ).

 

  • برای: 6 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
رتبه بندی نظرات 0 (0 بررسی ها)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال