خورشت

طرز تهیه خورشت آلو و هویج

  • مواد لازم برای خورشت آلو و هویج

    • گوشت گوسفند 250 گرم
    • آلو خورشتی 1 لیوان
    • هویج 5 عدد
    • پیاز 2 عدد
    • آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
    • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
    • شکر 2 قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت آلو و هویج:

1 پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

 

گوشت خورشتی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نمک ، فلفل و 4 لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد و آب آن تمام شود.

پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.

هویج ها را پوست بکنید و خلالی برش بزنید ( مانند سیب زمینی سرخ کرده ) و بهمراه شکر به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود . سپس تمام این مواد را به گوشت پخته اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید. سپس 1 لیوان آب ، زعفران دم کرده و آلوهای خورشتی را به آن اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد این سس را به گوشت و بقیه مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.

در قابلمه را بگذارید و 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورش با حرارت کم جا بیفتد و غلیظ شود. پس از غلیظ شدن خورشت آبلیمو را اضافه کنید و خورشت را در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.

 

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : خورش
  • مواد لازم : آبلیمو, آلو, پیاز, رب گوجه فرنگی, زعفران, شکر, هویج
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها