• مواد لازم برای خورشت به قورمه

    • گوشت گوسفند 300 گرم
    • به بزرگ 1 عدد
    • شکر 2 قاشق غذاخوری
    • زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
    • پیاز 1 عدد
    • لپه خام 1/2 لیوان
    • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
    • زردچوبه،نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت به قورمه:

لپه ها را از چند ساعت قبل در مقداری آب خیس دهید و در این مدت 2 بار آب آن را تعویض کنید.

برای تهیه خورشت به قورمه ابتدا گوشت گوسفند را خرد کنید و با پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید. کمی روغن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس 4 لیوان آب ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت بپزد.

پس از اینکه آب گوشت نصف شد و گوشت پخت باید لپه های خیس خورده ، به خرد شده ، زعفران و شکر را اضافه کنید. کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت خوب جا بیفتد. در این مدت اگر آب خورشت کم شد مقداری آب جوش اضافه کنید.

10 دقیقه پیش از آماده شدن خورشت آبلیمو را اضافه کنید. پس از آماده شدن خورشت به قورمه را در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.

 

  • برای: 3 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : خورش
  • مواد لازم : آبلیمو, به, پیاز, زعفران, شکر, گوشت, لپه
رتبه بندی نظرات 0 (0 بررسی ها)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال