• مواد لازم برای خورشت فسنجان با گوشت

    • گردو 500 گرم
    • گوشت چرخ کرده 300 گرم
    • پیاز 1 عدد
    • دارچین 3 قاشق چایخوری
    • رب انار 5 قاشق غذاخوری
    • شکر 2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
خورشت فسنجان  که از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است به شکل های مختلفی تهیه میشود. روش کلاسیکتهیه فسنجان با مرغ است. اما خورشت فسنجان با گوشت هم تهیه میشود و علاوه بر این میتوانید شیرین، ترش یا ملس باشد. که این طعم با بسته به مقدار چاشنی ها (شکر و رب انار) تعیین میشود. 

 

طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت:

 

پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند. سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.

 

گردوها را چرخ کنید. درون قابلمه 2 لیوان اب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا اب جوش بیاید . پس از اینکه اب جوش امد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 3 ساعت گردوها با اب بجوشند و کاملا به روغن بیافتند.

 

پس از پختن گردوها باید رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید ( رنگ تیره خورشت از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای طعم ترش و ملس کاربرد دارد ). شکر و کمی نمک اضافه کنید سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید.

 

گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت اضافه کنید و حدود ۱ ساعت دیگر بگذارید گوشت های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند. پس از این مدت فسنجان آماده سرو میباشد.

نکته ها:

1- در ابتدای کار گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود.

2- مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد.

3- فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

 

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • دسته بندی دستور آشپزی : خورش
  • مواد لازم : پیاز, گردو, گوشت چرخکرده
رتبه بندی نظرات 0 (0 بررسی ها)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال