طرز پخت قلم گاو آموزش آشپزی امروز ما در خوزستان خبر است.برای یادگیری با ما باشید.

طرز پخت قلم گاو

طرز پخت قلم گاو

یه قلم گوساله که از وسط دو شقه شده رو خوب بشورید و بزارید تو یه قابلمه بزرگ و روش اب سرد بریزید اینقدری اب بریزید که اب روی قلمها رو بگیره بعد یه پیاز بزرگ رو روش دو تا چاک بدید به همراه یه حبه سیر بزرگ درسته و یه تیکه بزرگ چوب دارچین و دو تا هویج و یکم نمک و زردچوبه داخل قابلمه میریزیم و میزاریم نم نم بجوشه و در قابلمه رو میزاریم من ساعت یک و نیم شب گذاشتم تا ساعت دوازده ظهر فرداش یعنی حدود ١١ ساعت نم نم پخت و ابش که تقریبا یک سوم شد.

خاموشش میکنیم قلم ها رو خارج میکنیم و مغزشون رو خالی میکنیم او یه کاسه و با گوشت کوب میکوبیم بعد محتویات قابلمه رو از صافی رد میکنیم و اب قلم رو با ملاقه داخل لیوان یا هر قالب دیگه که دوس داشتید بریزید و تو هر کدوم از لیوانها یک قاشق از مغز قلم ها بریزید وقتی خنک شد بزاریشون تو فریزر تا کامل ببنده بعد از چند ساعت بیرون بیارید و تک تک تو یه کاسه اب گرم بزارید و به کمک یه چاقو دورش رو جدا کنید و با یک حرکت و تکون برش گردونید تو کیسه فریزر و بزارید تو فریزر و هر بار یکیش رو تو هر خورشت و یا سوپ و اش و یا تو غذای کودک استفاده کنید فوقالعاده مقوی و خوشمزه نووووش جان.

 

یک نکته.اگر دوست داشتید  روغن روشو بگیرید و بریزید دور چون خیلی چربیش زیاده.

رتبه بندی نظرات 0 (0 بررسی ها)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال