آوای خوزستان | مدارس

درباره ی انتقال پیام در زمانهای گذشته تحقیق کنید

درباره ی انتقال پیام در زمانهای گذشته تحقیق کنید.برای مطالعه این مطلب با خوزستان خبر همراه باشید.

در گذشته انتقال پیام , چگونه انجام می شده است؟

در گذشته های دور دوندگان مسئولیت حمل و انتقال پیام های فرمانروایان و اشخاص مهم را بر عهده داشته اند.

دود، نور و پرچم نیز از دیگر اشكال برقراری ارتباط و فرستادن پیام بوده كه اغلب از نقاط بلند و مرتفع و یا برج ها به این منظور استفاده می گردیده است.

استفاده از كبوتران نامه بر و اسبها نیز از دیگر روش های متداول برای ارسال پیام بوده اند. 

در دوران داریوش کبیر برجهایی در سر تا سر پادشاهی هخامنشی ساخته شد که در این برجها سوراخهایی وجود داشت که شبها در آنها آتش افروخته می شد وبا بستن و باز کردن سوراخها و قطع و وصل روشنایی به برجهای همسایه علامت وخبر می رساندند . در این برجها دو نوع آتش یکی سفید و دیگری قرمز روشن می شد.

در ادامه ساختن چاپار خانه ها و قرار دادن اسب های تازه نفس برای سوارانی که کار انتقال پیام را بر عهده داشته اند را می توان نام برد .

تحقیق شماره دوم

بدترین نوع مجازات به نظرت چیه؟ محروم بودن از ارتباط با دیگران و تنها و بی خبر بودن، بدون ارتباط مثل موجودی مرده هستیم. همان طور كه می دانید احتیاج پدر اختراع است و انسان اولیه هم مستثنی از این قضیه نبوده و به دنبال وسایلی برای ارتباط می گشته است. ارتباط از ایما و اشاره و دود و كبوتر شروع شده تا به اینترنت و ماهواره رسیده است.
دود و آتش از وسایل اولیه ارتباطات محسوب می شود. از آتش در شب و از دود آتش در روز برای ارسال پیام استفاده می شد. نمونه معروف آن، سرخپوستان هستند كه با استفاده از قطع و وصل دود آتش، پیام های مختلف می فرستادند.
فریادزدن و بوق یكی دیگر از راه های ایجاد ارتباط در روزگار قدیم بوده است كه در جنگل ها كاربرد بیشتری داشت.
كبوترهای قاصد یا نامه بر از دیگر وسایل ارتباطی دنیای قدیم بود. این پرنده معمولاً از كبوترهای معمولی بزرگتر است. نوك این پرنده ها قوی تر و بال آنها بزرگتر از بقیه كبوترها است. كبوترهای قاصد توانایی زیادی در یافتن مقصد دارند. از حس قوی آنها در جنگ اول جهانی برای ارسال پیام های جنگی استفاده زیادی می شد. اختراع خط از دیگر تلاش های انسان برای ایجاد ارتباط بود. ظاهراً سومری ها عجله زیادی برای برقراری ارتباط با سایرین داشتند. مصریان نیز خط هیروگلیف را اختراع كردند.
ایرانیان باستان با استفاده از اسب و سوار تازه نفس (چاپار) نامه های دولتی را با سرعت به نقاط مختلف می رساندند. انگلیسی ها كه معمولاً در كپی برداری استاد هستند، از این روش اطلاع رسانی استفاده كردند و سیستم پست خود را بنیان نهادند. بعد از آنها آمریكایی ها از روش چاپار ایرانی كپی برداری كردند و با استفاده از اسب نژاد پونی، سیستم پستی به نام پونی اكسپرس در سال ۱۸۶۰ میلادی ایجاد كردند.
از دیگر روش های قدیمی كه از گذشته تا به حال همچنان باقی مانده، استفاده از نامه است.
نامه توسط اداره پست ارسال و دریافت می شود. كار اصلی شما این است كه مشخصات درست گیرنده و فرستنده، سایر مشخصات ضروری و چسباندن تمبر را بدرستی انجام بدهید تا از ارسال نامه خود مطمئن شوید. حواستان باشد، داخل پاكت نامه معمولی پول و طلا نگذارید. پست مالی، پست پیشتاز و اكسپرس، امنیت بیشتری برای ارسال و دریافت اشیای گرانبهای شما دارد.
همان طور كه خودتان بهتر می دانید، نوشتن لغات بر اساس موج الكتریكی، اساس و پایه تلگراف است. در سال ۱۷۹۲ «كلودچاپ» فرانسوی توانست ماشینی برای ارسال ۱۹۶ سیگنال به سایر نقاط اختراع كند. «ویلیام كوك» انگلیسی آن را كامل تر كرد، اما این «ساموئل مورس» بود كه علایم تلگراف را به صورت ۳نقطه ابداع كرد.
از دیگر ابزار مهم در ارتباطات رادیو است كه می تواند امواج خود را به فضا هم بفرستد.
«ماركونی» ایتالیایی نخستین مخترع رادیو بود. با نصب ترانزیستور توسط «ویلیام شوكلی» در سال ۱۹۴۸ این اختراع كامل تر و اندازه رادیو كوچكتر شد.
ماشین تحریر سرعت تحریر مطالب را بیشتر كرد. این وسیله به ۳ حالت انگشتی، الكتریكی و الكترونیكی وجود دارد. دستگاه دارای صفحه كلیدی است كه هر كلید ۲ كار یا ۲ حرف را به روی كاغذ نقش می زند.
تلفن هم كه ناگفته پیداست مهمترین وسیله ارتباط از زمان اختراعش تا به حال بوده است. كلمات گفته شده در این وسیله تبدیل به پالس الكتریكی می شود و این پالس ها در طول سیم حركت می كنند تا به تلفن دیگر كه مورد نظر است، برسند و در آن دستگاه موج رسیده دوباره تبدیل به صدا می شود.
تلفن بی سیم مشكل حركت كردن با تلفن را برای بعضی ها كه عادت به راه رفتن و حرف زدن دارند، حل كرد. این آزادی عمل را مدیون تكمیل شدن فناوری رادیویی هستیم. بعد از تلفن بی سیم، تلفن همراه به بازار آمد كه مقبول همگان واقع شد و به علت سادگی كاربری، خیلی زود توانست جای خود را در میان سایر تلفن ها باز كند. تلفن همراه در زمان حركت از منطقه ای به منطقه دیگر همچنان امواج را دریافت و ارسال می كند.
تلفن تصویری آخرین پدیده در فناوری تلفن است.
این وسیله بر اساس امواج رادیویی و ویدیویی كه همزمان ارسال یا دریافت می شوند، كار می كند. در این دستگاه صوت و تصویر به صورت علایم الكترونیكی منتقل می شود و پس از رسیدن به مقصد، دوباره به شكل صدا و تصویر در می آید.
نمابر نوشته و تصویر را از راه خطوط مخابراتی به دستگاه نمابر دیگر در آن سوی زمین ارسال می كند و برای ارسال و دریافت متن ها و نوشته ها كاربرد زیادی دارد. نمابر وسیله ای ضروری در روزنامه ها، رادیو و تلویزیون و بانك ها است.
با دوربین عكاسی تصاویر مورد نظر را ثبت می كنید و با سایر وسایل ارتباطی ارسال می كنید. دوربین عكاسی بر پایه دریافت نور كار می كند. نور از روی موضوع عكاسی بر سطح فیلم كه با ماده شیمیایی خاصی پوشیده شده می تابد و تصویر بر سطح فیلم ثبت می شود. امروزه كاربرد دوربین های دیجیتال كه نیاز به فیلم ندارند، رواج بیشتری دارد.
دوربین های ویدیویی تصاویر را به علایم الكترونیكی تبدیل می كند كه براحتی در صفحه تلویزیون مشاهده می شوند. این وسیله صدا را هم بر قسمتی از نوار ویدیو به طور همزمان با تصویر ضبط می كند. دستگاه پخش ویدیو توانایی پخش این علایم الكترونیكی را دارد.
تلویزیون مهمترین وسیله ارتباطی جهان امروز است. این وسیله به صورت مستقیم و لحظه ای صدا و تصویر را از هر جای جهان كه این اطلاعات ارسال می شود، دریافت می كند. این دستگاه بر پایه امواج رادیویی كار می كند.
تهیه و پخش تصویر و صدا در تلویزیون احتیاج به كار گروهی دارد. به غیر از هنرمندان كه در تولید برنامه ها دخالت دارند، گروهی از نیروهای فنی كه در كار تولید تصویر، صدا و نور مهارت دارند، برای تولید و پخش برنامه های تلویزیونی مشاركت می كنند.
رادار هم وسیله ای است كه بر اساس ارسال و دریافت امواج می تواند اشیا را در فاصله های دور تشخیص بدهد. رادار در سال ۱۹۳۰ كامل و در جنگ جهانی دوم به عنوان راهنمای هواپیما و كشتی به خدمت گرفته شد. امروزه پلیس از رادار برای یافتن خودروهای پرسرعت استفاده می كند.
رادار هواپیماها را با ارسال و دریافت لحظه ای امواج هنگام پرواز در آسمان هدایت می كند. می توان با رادار از وجود هر نوع مانع، بویژه در شب و هوای ابری مطلع شد.
كاركرد سونار مانند رادار است، یعنی با ارسال و دریافت امواج از اعماق دریا، اطلاعاتی از قطعه های یخی شناور، تصاویری از اعماق دریا و فاصله سطح تا عمق دریا به دست می دهد. مخترع سونار، فرانسوی ها هستند.
ماهواره ها در مداری مشخص در اطراف زمین در گردش اند. این وسیله در پخش برنامه های تلویزیونی، مخابرات، وضع آب و هوایی كمك زیادی به بشر كرده است. ماهواره تنها یك نقطه خاص را پوشش می دهد.
رایانه هم همان طور كه می دانید، در زندگی امروز ما نقش مهمی دارد كه با راه اندازی شبكه جهانی اینترنت و البته سیستم چت توانسته است فاصله ها را كوتاه و به تبادل فرهنگ ها كمك بیشتری كند.

2رای

1 دیدگاه در “درباره ی انتقال پیام در زمانهای گذشته تحقیق کنید

  1. صبا گفت:

    متنای خوبی بود ممنون
    صبا هدایتیان هستم از شیراز

دیدگاهتان را بنویسید