آموزش تزئین

روش سبز كردن هسته پرتقال

روش سبز كردن هسته پرتقال برای سفره هفت سین را در آموزش تزئین خوزستان خبر می توانید دنبال کنید.

دوستان قبل از هر چیز از شما خواهش داریم در نظرات انتهای مطلب نظر خود را در خصوص متن و تصاویر ثبت کنید.

روش سبز كردن هسته پرتقال و روش سبز کردن تخم مرکبات ( کاشت تخم لیمو ، نارنگی و پرتقال )

سبز کردن تخم مرکبات باعث می شه دانه های خوراکی مثل گندم ، عدس ، ارزن و … و هم چنین منابع آبی با ارزش را روانه سطل زباله و کوچه و خیابان نکنیم.

این تخم ها حدود ده روز تا بیست روز طول میکشه تا سبز بشن و  سبزی بسیار شفاف و زیبایی دارن, می تونین از تخم میوه نارنج استفاده کنین و آخر فروردین, گیاه سبز شده دو ماهه رو توی گلدون بکارین تا بزرگ بشه و تبدیل به نهال بشه.

 

 

آموزش سبز کردن تخم مرکبات :

هسته نارنج یا پرتقال یا لیمو را توی آب میذاریم تا 24 ساعت بمونه.

blank

بعد 24 ساعت پوست روی هسته  را با دقت می کنیم که به مغز دانه آسیبی نرسه.

blank

تخم مرکبات پوست کنده را توی آب میذاریم که خشک نشن.

blank

تخم ها رو با دقت و مرتب روی خاک گلدون می چینیم. خاک باید شبک باشه .

blank

فاصله ها نه خیلی کم باشه و نه زیاد

blank

روی دونه ها رو یه لایه نازک خاک ریخته و با سنگ های ریز می پوشونیم

blank

با اسپری خاک رو خیس می کنیم. دو روز اول روشو پلاستیک بذارین و چند بار آب بدین.

blank

کم کم تخم ها سبز می شن و از لابلای سنگ ها میان بیرون و تبدیل به نهال های سبز و زیبایی می شن.

blank

 

 

1 دیدگاه در “روش سبز كردن هسته پرتقال

  1. blank صنا گفت:

    خیلی عالی بود.لایک داره

دیدگاهتان را بنویسید