آموزش تزئین

روش سبز كردن هسته پرتقال

روش سبز كردن هسته پرتقال برای سفره هفت سین را در آموزش تزئین خوزستان خبر می توانید دنبال کنید.

دوستان قبل از هر چیز از شما خواهش داریم در نظرات انتهای مطلب نظر خود را در خصوص متن و تصاویر ثبت کنید.

روش سبز كردن هسته پرتقال و روش سبز کردن تخم مرکبات ( کاشت تخم لیمو ، نارنگی و پرتقال )

سبز کردن تخم مرکبات باعث می شه دانه های خوراکی مثل گندم ، عدس ، ارزن و … و هم چنین منابع آبی با ارزش را روانه سطل زباله و کوچه و خیابان نکنیم.

این تخم ها حدود ده روز تا بیست روز طول میکشه تا سبز بشن و  سبزی بسیار شفاف و زیبایی دارن, می تونین از تخم میوه نارنج استفاده کنین و آخر فروردین, گیاه سبز شده دو ماهه رو توی گلدون بکارین تا بزرگ بشه و تبدیل به نهال بشه.

 

 

آموزش سبز کردن تخم مرکبات :

هسته نارنج یا پرتقال یا لیمو را توی آب میذاریم تا 24 ساعت بمونه.

بعد 24 ساعت پوست روی هسته  را با دقت می کنیم که به مغز دانه آسیبی نرسه.

تخم مرکبات پوست کنده را توی آب میذاریم که خشک نشن.

تخم ها رو با دقت و مرتب روی خاک گلدون می چینیم. خاک باید شبک باشه .

فاصله ها نه خیلی کم باشه و نه زیاد

روی دونه ها رو یه لایه نازک خاک ریخته و با سنگ های ریز می پوشونیم

با اسپری خاک رو خیس می کنیم. دو روز اول روشو پلاستیک بذارین و چند بار آب بدین.

کم کم تخم ها سبز می شن و از لابلای سنگ ها میان بیرون و تبدیل به نهال های سبز و زیبایی می شن.

 

 

(4 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها