غذا های خوزستان

فیله کباب عربی | غذای عربی خوزستان

مواد اولیه :
فيله مرغ 750 گرم
پياز دو عدد
فلفل دلمه‌اي يك عدد
زيره سياه قاشق چايخوري
عرق هل و آبلیمو از هر کدام نصف قاشق چايخوري
نمك و زعفران به ميزان لازم
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
ماست نصف پيمانه
روغن مايع دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
پياز و فلفل دلمه‌اي را خلالي كرده و به فيله‌ مرغ نواري شده اضافه مي‌كنيم. آبليمو، نمك، فلفل، زيره و هل را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط مي‌كنيم، ماست را هم زده و به همراه زعفران با مواد مخلوط كرده و در آخر روغن مايع را اضافه مي‌كنيم. سه الي چهار ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم و مي‌توانيم آن را به صورت کبابي يا داخل تابه سرخ مي‌کنيم وقتي دو طرفش طلايي شد آماده سرو مي‌باشد.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *