مواد اولیه :
فيله مرغ 750 گرم
پياز دو عدد
فلفل دلمهاي يك عدد
زيره سياه قاشق چايخوري
عرق هل و آبلیمو از هر کدام نصف قاشق چايخوري
نمك و زعفران به ميزان لازم
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
ماست نصف پيمانه
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پياز و فلفل دلمهاي را خلالي كرده و به فيله مرغ نواري شده اضافه ميكنيم. آبليمو، نمك، فلفل، زيره و هل را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط ميكنيم، ماست را هم زده و به همراه زعفران با مواد مخلوط كرده و در آخر روغن مايع را اضافه ميكنيم. سه الي چهار ساعت در يخچال استراحت ميدهيم و ميتوانيم آن را به صورت کبابي يا داخل تابه سرخ ميکنيم وقتي دو طرفش طلايي شد آماده سرو ميباشد.