غذا های خوزستان

چریش | غذای عربی خوزستان

مواد اولیه : برای 4 نفر
پیاز (سرخ شده و برای تزیین) پیاز به میزان لازم
جعفری (اختیاری و برای تزیین) به میزان لازم
ادویه (شامل زردچوبه،زیره و فلفل سیاه) نصف قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
روغن 1چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی 3قاشق غذاخوری
پیاز (نگینی شده) پیاز 1پیمانه
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 3عدد
مرغ (بی استخوان و قسمت سینه) مرغ نیم کیلو
بلغور گندم 2پیمانه
کره 2قاشق غذاخوری
گرد لیمو به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا بلغور را به مدت یک ساعت خیس کنید.پیاز ریز شده را با روغن تفت داده، سپس مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب مرغ کشیده شود.نمک، زردچوبه، زیره، فلفل سیاه، گوجه فرنگی نگینی شده و رب گوجه را اضافه کرده، 5 دقیقه تفت دهید و بعد حرارت را کم کنید.بعد از صاف کردن بلغور آن را با 2 پیمانه آب به مواد اضافه کنید و به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بگذارید بپزد.هر 30 دقیقه مواد حلیم را با قاشق بزرگ هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از پختن مرغ و بلغور مواد را در مخلوط‌کن بریزید تا یک‌دست شود.پیاز را در کره تفت داده با گرد لیمو عمانی اضافه کنید.حلیم را در ظرف کشیده و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

نکات:
1)غلظت این نوع حلیم زیاد است . در ماه رمضان از غذاهای اصلی سفره افطار در کشورهای عربی و خلیج فارس می‌باشد.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.