غذا های خوزستان

پلوی لبنانی | غذای عربی خوزستان

مواد لازم :
برنج= 4 پيمانه
پيمانه فلفل دلمه اي 2 عدد
گوجه فرنگي فيله شده 4 عدد
پياز سرخ شده 6 قاشق غذاخوري
فيله ي مرغ 500 گرم
هل درسته 1 قاشق مرباخوري
زيره سياه نيمه كوب 1 قاشق مرباخوري
پودر كاري 1 قاشق مرباخوري
دارچين 1 قاشق مرباخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري فلفل سياه درسته 1 قاشق غذاخوري زعفران آب كرده 3 قاشق مرباخوري برگ بو 2 عدد كره و روغن براي سرخ كردن به مقدار لازم

طرز تهيه :
برنج را آبكش كرده و كنار مي گذاريم. فيله هاي مرغ را با نمك و فلفل مزه دار كرده و بعد در كره تفت مي دهيم (فيله ها را ابتدا با بيفتك كوب مي كوبيم و بعد مزه دار مي كنيم). پياز سرخ شده را با فيله ي گوجه فرنگي روي حرارت متوسط گذاشته تفت مي دهيم. بعد از 3 دقيقه زيره ي سياه، دارچين، زردچوبه، برگ بو، پودر كاري و فلفل سياه درسته را به همراه فلفل دلمه اي اضافه كرده و خوب با هم مخلوط مي كنيم تا مواد غلظت بگيرند. در آخر هم زعفران را اضافه مي كنيم. نيمي از اين مواد را لابلاي برنج آبكش ريخته و دم مي كنيم. بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف كشيده و بقيه مواد را روي آن مي ريزيم. ( زمان كشيدن برنج، برگ بو را درمي آوريم)

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها