غذا های خوزستان

کیک بسبوسه | غذای عربی خوزستان

مواد اولیه : برای 4 نفر
آب نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
ماست 1 پیمانه
روغن یک چهارم پیمانه
تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
آرد سمولینا 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
خلال بادام به میزان لازم
شکر ۱/۵ پیمانه

خب این کیک یه کیک خوشمزه ی عربی ه که بهش شیرینی بسبوسه هم میگن..
امیدوارم خوشتون بیاد!!!!

طرز تهیه:
آرد سمولینا ، پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم .

تو یه ظرف دیگه تخم مرغ رو با کمی نمک هم میزنیم ، اول شکر و بعد روغن ، ۲ قاشق گلاب و ماست رو هم بهش اضافه میکنیم .

مایه آماده شده رو به مخلوط آرد و نارگیل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .

تو ظرفی که از قبل چرب کردیم میریزیم ، همون طور که تو عکس می بینید مایه کیکمون تقریبا غلیظه

روی مایه رو با قاشق صاف میکنیم ، خلال بادوم میپاشیم و با پشت قاشق کمی بادوما رو فشار میدیم که کمی به مایه ی کیک بچسبه .

حالا فر رو با حرارت ۱۸۰ روشن میکنیم و میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه گرم بشه ، مایه ی کیک هم ۱۵ دقیقه باید بمونه .
حالا طرز تهیه ی شهد:
شکر رو با نصف لیوان آب میزاریم خوب بجوشه وقتی شکر کاملا حل شد میزاریم ۲ دقیقه بجوشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم وقتی مایع به جوش اومد شعله رو کم میکنیم (متوسط) و باز میزاریم حدودا ۲ دقیقه به حالت جوش بمونه . بعدش شهدمون رو کنار میزاریم تا سرد بشه .

حالا ۱۵ دقیقه شده و میشه کیک رو به مدت ۳۰ دقیقه تو فر گذاشت .
کیکمون که پخت شهد سرد (دمای معمولی ) رو کم کم روی کیک داغ میریزیم و میزاریم خوب به خورد کیک بره .

بعد برش میزنیم .
نکته مهم :
این کیک مثل بقیه کیکها خودش از ظرف جدا نمیشه !!! حتما اول برش بزنید بعد با کمک چنگال یا یک کفگیر پهن قطعه های کیک رو تک تک از ظرف بیرون بیارید .

همین!!!

(3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *