غذا های خوزستان

دسر عربی | غذای عربی خوزستان

مواد اولیه : برای 5 نفر
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری سرپر
بیسکوییت پتی بور (20عددی) 1 بسته
شیر شیر 2 لیوان
پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری
پودر کرم کارامل 1 بسته

ابتدا پودر کرم کارامل را در شیر جوش بریزید و 2 لیوان شیر سرد به آن اضافه کنید . ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا به جوش آید.اجازه دهید 3 دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید.توجه داشته باشید دستگاه شما تحمل حرارت را داشته باشد.بیسکوییت را به آن اضافه کنید و همچنین پودر نسکافه و چند پالس بزنید.
وقتی مواد با هم مخلوط شد خامه را اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد به خوبی باهم میکس شود.
سپس آن را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.در صورت تمایل میتوانید میزان خامه آن را بیشتر و یا کلا حذف کنید.ولی حذف خامه کمی از لطافت آن میکاهد.نکته دیگر اینکه اگر مخلوط کن شما برای حرارت بالا طراحی نشده است میتوانید پس از برداشتن مواد از روی حرارت بیسکوییت را به آن اضافه کرده تا نرم شود.هنگامی که از حرارت افتاد داخل بلندر بریزید و بقیه مواد را اضافه و میکس کنید.
امیدوارم درست کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *