غذا های خوزستان

الفته | غذای عربی خوزستان

مواد لازم:
سينه مرغ آب پز شده 1 عدد
كدو، بادمجان، سيب زميني ، هويج از هر كدام 2 عدد
نخود پخته شده 1 ليوان
جعفري ريز شده نصف ليوان
پياز رنده شده 1 عدد
نمك و فلفل و زردچوبه كمي
نان عربي خرد شده و سرخ شده يكي و نصفي ليوان

مواد لازم براي سس:
ماست 2 ليوان
سير رنده شده نرم 2 حبه
ارده 1 قاشق غذاخوري
سس مايونز 1 قاشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه:
1- كدو، بادمجان، هويج و سيب زميني را پوست كنده به صورت مكعبي شكل كوچك خرد كنيد، سپس تمام سبزيجات را در روغن سرخ كنيد. 2- پياز رنده شده را در كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده به پياز اضافه نماييد. 3- به مواد كمي ادويه اضافه كرده و بگذاريد قطعات مرغ كمي سرخ و طلايي رنگ شود. 4- كدو، بادمجان، هويج و سيب زميني سرخ شده را با هم مخلوط كرده، در ظرف پيركسي ريخته، به طوري كه سطح ظرف را به صورت يكنواخت پُر كند، سپس مرغ را روي سطح سبزيجات به صورت يكنواخت بريزيد. 5- روي سطح مرغ نخود پخته شده بريزيد (مي توانيد از كنسرو نخود نيز استفاده كنيد). 6- تمام مواد لازم براي سُس را با هم مخلوط كرده، روي سطح مواد ريخته، سپس روي آن ها جعفري خرد شده بپاشيد. 7- در آخر، روي سطح مواد، نان عربي را كه به صورت مكعبي خرد كرده و در كمي روغن سرخ كرده ايد، بريزيد.

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها