غذا های خوزستان

برنج و مرغ عربی | غذای عربی خوزستان

مواد اولیه : برای 10 نفر
جوز هندی.زیره سبز.پودر گشنیز.نمک و فلفل به میزان لازم
آب گرم چهار فنجان
میخک کامل دو عدد
هویج متوسط (رنده شده) سه عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۴۲۵ گرم
سیر سیر شش حبه
رب گوجه فرنگی ربع فنجان
کره ربع فنجان
مرغ مرغ یک کیلو و ۳۶۰ گرم(به هشت یا ۱۰ قطعه تقسیم شود)
پیاز بزرگ یک عدد
عصاره مرغ یک عدد
برنج یک و نیم فنجان
کشمش ربع فنجان
بادام بوداده ربع فنجان
زعفران (موادلازم برای تهیه ادویه) نصف قاشق چایخوری
پودر هل سبز ربع قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
ادویه نصف قاشق چایخوری مخلوط
فلفل سفید ربع قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی نصف قاشق چایخوری


کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید تا سرخ شوند. رب گوجه را به آن افزوده و دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.گوجه فرنگی، هویج، میخک، ادویه، نمک و فلفل را به آن افزوده و چند دقیقه سرخ کنید. سپس آب و عصاره مرغ را به آن بیفزایید.پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد، نیم ساعت پخته شوند. برنج را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها