حمص | غذای عربی خوزستان

مواد اولیه : برای 4 نفر
فلفل قرمز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
آبلیمو نصف لیوان
ارده 1لیوان
نمك به میزان لازم
نخود (خام) 2لیوان
سیر سیر 3حبه
حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در كشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش طعم است.
طرز تهیه:
ابتدا نخود را با مقداری نمك میپزیم به طوری كه حدود نصف استكان آب آن باقی بماند.سپس نخودها را در دستگاه مخلوط کن میریزیم. ( از مخلوط کن دستی هم میتوان استفاده کرد) کمکم آب نخود ) را میافزاییم تا نخودها کاملاً پوره شوند ولی مخلوط مواد شل نشود.پوره نخود را در کاسهای ریخته و سیر له شده را هم به آن میافزاییم. کم کم ارده و آب لیمو ترش را اضافه میکنیم، میچشیم تا حدی که مطلوب ذائقهمان باشد. درنهایت با فلفل قرمز و روغن زیتون تزئین میکنیم.
نكات:
1)حتما نخودها را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آنها را یك بار بحوشانی و اب آن را خالی كنید.
2)بهتر است پوست نخودها را بگیرید تا غذایتان خوشمزه تر شود.
نوش جان