غذا های خوزستان

مجدره لبنانی | غذای عربی خوزستان

مجدره لبنانی  | غذای عربی خوزستان

مواد اولیه :
عدس 500 گرم
برنج نصف پيمانه
پياز بزرگ سه عدد
سير يك حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم

مجدره لبنانی  | غذای عربی خوزستان

طرز تهيه:
عدس را طوري بپزيد كه آب به خورد عدس برود. برنج را آبكش كنيد سپس برنج و عدس را مخلوط كرده و چرخ كنيد. پياز و سير را ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. برنج مخصوص را در ديس بكشيد و كمي روغن زيتون روي آن بريزيد. براي تزئين پياز، سير داغ و جعفري خرد شده را روي آن بپاشيد.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *